Sayfa 313/1002 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
    Türkiyenin ekonomik açıdan açık ara en büyük, nufüs olarak da en kalabalık ayrıca en çok emeklinin yaşadığı ve bence en çok sevilen şehri güzel İstanbul da ikametgahı olan emeklilere diğer illerde yaşayanlardan %10-15 daha fazla emekli parası verilmesini isterdim.
    Çünkü bu büyük şehirde yaşamak diğer illerden çok daha maliyetli. Hele ki o emekli kişi kirada duruyor ve geçinmeye çalışıyor ise işi çok zor.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Vahşi Batıyı görmeden akıllanmıyorlarmış...Bende aynen öyle düşündüm ama sesli söylemek ayıp olur diye sessiz kaldım...Çalışamayan bir emeklinin İstanbul'da min gelirinin 20K olması lazım ki 2 kişi ancak gluten ağırlıklı bir beslenme ile yaşamına devam edebilsin...

Neyse Reisin Bizans'ta işi zor...CHP içindeki Derin yapı genel seçimde olduğu gibi İktidar olmak istemiyorsa ona da bir şey diyemem....
    20 K gelirle ev kendisinin değilse, sürünmesi bile zor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Türkiyenin ekonomik açıdan açık ara en büyük, nufüs olarak da en kalabalık ayrıca en çok emeklinin yaşadığı ve bence en çok sevilen şehri güzel İstanbul da ikametgahı olan emeklilere diğer illerde yaşayanlardan %10-15 daha fazla emekli parası verilmesini isterdim.
    Çünkü bu büyük şehirde yaşamak diğer illerden çok daha maliyetli. Hele ki o emekli kişi kirada duruyor ve geçinmeye çalışıyor ise işi çok zor.
    10 Bin gayme yerine 12 bin gaymede değil 15 bin gayme verelim, yine de aç kalırlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. 2024 u kelle yili ilan ediyorum

https://www.facebook.com/reel/409632938083665

5.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku

Türkiye coğrafi olarak 6 bölge değil mi? Neden bütün yükü Marmara da İstanbul da topluyoruz? 2023 vizyonu mu?

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Türkiye coğrafi olarak 6 bölge değil mi? Neden bütün yükü Marmara da İstanbul da topluyoruz? 2023 vizyonu mu?

Değil.
    Türkiye coğrafi olarak 7 bölge.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,201
    New York'ta bu ay Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) için 150'den fazla yatırımcının katıldığı bir seminerimiz oldu. Bakan Mehmet Şimşek ve Başkan Hafize Gaye Erkan, burada yaptıkları değişikliklerin etkisini ve başka ne gibi değişiklikler beklenebileceğini yatırımcılarla paylaştı. Bu açıdan, politikadaki değişikliklerin etkisinin şu ana kadar güçlü olduğunu söyleyebilirim."

Bütçe tarafı önemli enflasyon ile mücadelede...

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8. Şu Hafize Hn ın babası hariç işlerde bir aksama olmadı, inşaat lobisi haber uyduruyorsa demek ki yol doğru en büyük kalem memur sayısı ve maaşı , ve de kamu araç gereç seminer yurtdışı geziler 0 a yaklaşmalı, M. Ş. Bu zihniyet te bir adam sorun yok gerisi siyasi iradeye kalmış.

..........
    Evet ekonomi profesör leri ekonomiden anlamaz yani piyasadan hiç anlamaz bunu Ateşan Aybars ve Mert Yılmazls yüzyüze yaptığımız bir eğitim de çok iyi anlamıştım.
    Benim gıcık olduğum Deniz Gökçe, Asaf Savaş Akat ve Ege Cansen ın ekonomi programı ndaki espri yani lüzumsuz espri anlayışı bu herşeyi biliyor görünen ama hiç bir söylediği ile 5 lira kazanmak mümkün olmayan Şeref Oğuz, Abdurrahman Yıldırım, Mahfi Eğilmez, Vahap Vmunyar, Sadi Uzunluğu, Burak Arzova vb... Bilimum ekonomi proflarını kapsar...

Burada tek ayırcağım isim Ege Cansen dir.
    Mükemmel bir zekadır. Ekonomi profları arasında yazıştığım sorularıma , doğru cevap veren rahmetli Yaşar Erdinç i de dışarıda bırakıyorum.

En iyilerin isimleri bilinmez bilinen 3 taneyi de saymam herkes kendi bulsun.

Sayfa 313/1002 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •