Sayfa 321/1002 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

İçimden bir his, dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geldik diyor.

Dünyada para göbek atarken atıp tutması kolaydı tabiki, olan yine Türkiyeye oldu 100 senede bir gelecek bu fırsat savruldu gitti.
    Taştaş ustası

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tamam işte bende onu diyorum negatif reel faiz demek heterodoks demek yaşasın heterodokslar
    yok üstadım aynı şey değil bizim negatif reel faizimiz nöroekonomik epistemolojik kopuş barındırıyor sizin finansal okuryazarlığınızı zayıf gördüm

3. Faiz toto

Egeduk: Pas
    Desidero74: Pas
    Tokatyıldızı: 100 bps
    YapraksızYonca: 125 bps
    bahri: 150 bps
    Batman: 250 bps
    Reha Kaya: 250 bps
    Mkeles: 250 bps
    Ayhanbaşkan: 250 bps
    Denizdenizli61: 250 bps
    eregltuprs: 250 bps
    uguner: 500 bps
    3520: 250,3520

herkes tutturdu olmaz böyle toto ikramiye düşük olacak yada MB öngörülebilir olmuş
    egedük üstadım şaşırttı beni

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yok üstadım aynı şey değil bizim negatif reel faizimiz nöroekonomik epistemolojik kopuş barındırıyor sizin finansal okuryazarlığınızı zayıf gördüm
    ona daha var seçimden sonra

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Faiz toto

herkes tutturdu olmaz böyle toto ikramiye düşük olacak yada MB öngörülebilir olmuş
    Ganyanı 1.10 flan herhalde. Nas var yen mi? Dediler bizde yedik.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Faiz toto

Süprize oynadım üstadım.
    Bayern Münih - Union Berlin maçında
    Union Berlin’e parayı basmak gibi.
    Yattı kupon.
    [emoji3]

7. Kütahya Belediyesi emeklilerinin yanında...

Kütahya'da ikamet eden tüm emeklilere, Belediyenin Sosyal Tesislerinde ve Ilıca hamamlarındaki tüm hizmetlerde yüzde 25 indirim uygulanacak...

Emekli Destek Kartı talepleri toplanıp Ramazan ayı ve kış mevsimi nedeniyle güncel ihtiyaçların karşılanması, yakıt ve benzeri her türlü harcamada kullanılabilmesi için Bereket Kart Projemize eşdeğer şekliyle (hane geliri kişi başı 5 bin 667 liradan az, yalnızca bir ev ve bir otomobili olan emekliler) her karta bin 500 liralık nakit yüklenip emeklilerimize verilerek; onların zor dönemde yanlarında olmayı hedefledik.

Hane geliri kişi başı asgari ücretin 3'te 1'ini yani bugünkü rakamlarla 5 bin 667 Türk Lirasını geçmeyen ve üzerine kayıtlı en fazla 1 hane ve 1 otomobili olanlar için su ve atık su ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulaması yapılacağını ifade eden Başkan ....

Hane geliri kişi başı 5 bin 667 Türk Lirasını geçmeyen ve üzerine kayıtlı en fazla 1 hane ve 1 otomobili olanlar...

Yahu bu vatandaşlar 5667 ile nasıl o tek arabanın MTV, sigorta, muayenesini ödeyebiliyor?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kütahya Belediyesi emeklilerinin yanında...

Kütahya'da ikamet eden tüm emeklilere, Belediyenin Sosyal Tesislerinde ve Ilıca hamamlarındaki tüm hizmetlerde yüzde 25 indirim uygulanacak...

Emekli Destek Kartı talepleri toplanıp Ramazan ayı ve kış mevsimi nedeniyle güncel ihtiyaçların karşılanması, yakıt ve benzeri her türlü harcamada kullanılabilmesi için Bereket Kart Projemize eşdeğer şekliyle (hane geliri kişi başı 5 bin 667 liradan az, yalnızca bir ev ve bir otomobili olan emekliler) her karta bin 500 liralık nakit yüklenip emeklilerimize verilerek; onların zor dönemde yanlarında olmayı hedefledik.

Hane geliri kişi başı asgari ücretin 3'te 1'ini yani bugünkü rakamlarla 5 bin 667 Türk Lirasını geçmeyen ve üzerine kayıtlı en fazla 1 hane ve 1 otomobili olanlar için su ve atık su ücretlerinde yüzde 50 indirim uygulaması yapılacağını ifade eden Başkan ....

Hane geliri kişi başı 5 bin 667 Türk Lirasını geçmeyen ve üzerine kayıtlı en fazla 1 hane ve 1 otomobili olanlar...

Yahu bu vatandaşlar 5667 ile nasıl o tek arabanın MTV, sigorta, muayenesini ödeyebiliyor?
    Resmen taştaş geçme denir buna.5667 tl kazanc.
    Ev olabilir de çocukları filan 2+1 alir .
    araba???dediğiniz gibi araba demek masraf demek.

Sayfa 321/1002 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •