Sayfa 733/1006 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop LVIII

2 dakkada 2bingmi bastılar... 910800 alıpdurudun hacı iyiydik öyle

şortlar 909100 flat... hemen 910000 e yazalım, zabah bulamayız o fiyatları

2. Bu oyuncular 1 hafta satış tarafında olmayalım dese endeks yürür. Başlarında Godfather yok kendi kafalarına göre takılıyorlar.

Bir film vardı buhran zamnında çelikleri alıyoruz dedi liderleri, biri gak guk etti sonra diğerleri biz de destekleyeceğiz dedi ama borsa sonra çökmekten kurtulamadı.

Geçen bir belgesel vardı emirleri ve fiyatları bildiren teleks benzeri sistem yükü taşıyamayınca panik oluşmuş sonra toparlayamamışlar. Yoksa fiyatları yukarı çekince satışlar yerini alışlara bırakıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Normalde her tahtada yetkili satıcılar olsa mesela satıcı benden aldığın hisse senedi en geç 7 yıl içinde dolar bazında daha üstüne çıkmaz ise geri alım taahhüdü veriyorum dese dolar yatırımcısı da gelebilir.

Bir şekilde ya fiyat garantisi ya da koyduğu parayı taksit taksit geri kurtarma imkanı olmalı.

Paralı bir kişi olsam vaktimi borsada fiyatlar ne olmuş diye geçirmektense daha farklı şeyler ile geçiririm. Bir kadın 100-150 milyon dolar ile de geçinilebiliyor demişti yani o tip kişilerin parasını çekecek çözümler lazım.
    Güzel fikir..

Halka ırz sirasında sirket sahiplerinden meselâ bir/iki yıllık döviz garantili taahhüt alınabilir mi?

Mevzuat müsait midir?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

öyle bir garanti verecekse malı sana neden satsın

5. SASA patronu bir ürün var onu kullanıyor. Basitleştirilip yaygınlaştırılabilir.

Ama vatandaş ana para garantisi ister, sürede esnek olabilir.

TL'ye güven10 senede gelmez.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    öyle bir garanti verecekse malı sana neden satsın

Bu ürün var Goldman Sachs'a hisse sattık diye haber yapıyorlar ama GS geri satma garantisi alıyor onu söylemiyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yarın büyük gün... pazartesisi yok... yarın düğüm çözülecek

bozkurtdayu gibi acemileri neyim pistten uzak tutun

tam 1 aylık EMEK

GÜNLÜK...AL verecek mi ? vermeyecek mi ?

spotlar üçün... 5-10 fırın ekmek yemesi lazım daha
    Ben endekis mühendisliğinde master yapmış biriyim dayucuğum, kapanışı ustalar yaparmış
    Yarın görüşücez
    Hamdım Piştim Yandım

Adam faizsiz dolar kredisi almış gibi olacak.
    Karşılığında hisse senedi satmış, müşteri memnun kalınca da her şey güzel olacak...
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 733/1006 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •