Sayfa 734/1006 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Viop LVIII

Arka sayfalarda biri yazmıştı. Twitter üstatları düşüş bekliyor gibi bir entry girmişti.
    1 saatten fazla, önce kendi takip ettiğim kişilerin, sonrasında twitterın önümüze getirdiği tweetlere baktım. Hiç ayı yok.
    Aksine bist 100 için 8400-8800-9200 hatta 11.000 hedef verenler var.
    Neyse ayı olan bir ben bir de Emlak sanırım.
    Bugün Merkez verdiği faiz kararıyla beni yanılttı. Ocak ayı enflasyonu bir açıklansın bakalım. Belki de ön almak istemedi. Bir sonraki ppk toplantısına sakladı.
    Piyasamız için şunu söylerim. Benim açacağım bir kademe daha var. 9220
    Onun dışında 3 kademe short ile devam.
    Arada al-sat yapmaları real time prensibi gereği (mert abi kızıyor) yazamıyorum.
    Tamamen kişisel fikrim olarak söyleyeyim. Bence bugün film bitti. Güzel bir vade oldu longörler için bugüne kadar.
    E biraz ayılar sevinsin.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben endekis mühendisliğinde master yapmış biriyim dayucuğum, kapanışı ustalar yaparmış
    Yarın görüşücez
    ya sen eskiden her yükselişte levye ile hazır bekler, indürürdün palanın kafasına

hangi ara katıldın boğacıkların safına

Bir ayı daha var. Yazmayı unuttum. Son paylaşımları ile çıtak dayı.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ya sen eskiden her yükselişte levye ile hazır bekler, indürürdün palanın kafasına

hangi ara katıldın boğacıkların safına
    Dayucuğum eskiden paramızın değeri vardı, eskiden dolar 3 liraydı 5 liraydı, eskiden ekmek 50 kuruş simit 1 liraydı, enflasyon canavarı herşeye zam yapmaya zorladı, sattığımızı geri yerine koyamaz olduk, yani anlayacağın sat tuşunu klavyeden söktüler. Herşey Roket go go tar tar
    Seneye 10bin endekisde al sat devam ederük 10 sene sonra 100bin endekiste alsat yaparuk sonra üc sıfır silerler
    Aklıma gelmişken borsadan üc sıfırı hangi tarihte silmişlerdi.
    Eski paraynan bist 100 şimdi 816bin mi oldu. Üfffff
    Hamdım Piştim Yandım

5. Resmî gazetede İsveç kararı yayınlandı

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Arka sayfalarda biri yazmıştı. Twitter üstatları düşüş bekliyor gibi bir entry girmişti.
    1 saatten fazla, önce kendi takip ettiğim kişilerin, sonrasında twitterın önümüze getirdiği tweetlere baktım. Hiç ayı yok.
    Aksine bist 100 için 8400-8800-9200 hatta 11.000 hedef verenler var.
    Neyse ayı olan bir ben bir de Emlak sanırım.
    Bugün Merkez verdiği faiz kararıyla beni yanılttı. Ocak ayı enflasyonu bir açıklansın bakalım. Belki de ön almak istemedi. Bir sonraki ppk toplantısına sakladı.
    Piyasamız için şunu söylerim. Benim açacağım bir kademe daha var. 9220
    Onun dışında 3 kademe short ile devam.
    Arada al-sat yapmaları real time prensibi gereği (mert abi kızıyor) yazamıyorum.
    Tamamen kişisel fikrim olarak söyleyeyim. Bence bugün film bitti. Güzel bir vade oldu longörler için bugüne kadar.
    E biraz ayılar sevinsin.
    Sen şimdi değil 5-10 gün önce yazdıklarına bak.Ben yazdım hepsi kıvırtacak yukarı olacak yazacak yazdım. Demek ki iyi okuyorum bu işleri.....

Bu endeks 7200 leri gördüğü günde BULL marketti.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. [emoji837]#SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç’in NATO'ya katılım protokolünü imzaladı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türkiye, İsveç'in NATO üyeliği konusunda tam onay vermiş oldu.

8. Ateistler bunu da açıklasın')
    Gerekçeli karar aciklanacak mı? Niye onay verilmiş?
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    [emoji837]#SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç’in NATO'ya katılım protokolünü imzaladı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

Türkiye, İsveç'in NATO üyeliği konusunda tam onay vermiş oldu.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 734/1006 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •