Sayfa 736/1006 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu konu sıkıntılı...
    Politika faizi arttırılırken mevduatın paralel olarak gitmeyeceği aşikardı...Banka kredi olarak veremediği bol TL yi ne yapacak...

Bugün doların 1 aylık artışının, 1 aylık mevduat faizine çok yakın olduğunu yazdım.

Dikkat edilirse politika faizi artsa bile dolar yoluna devam ediyor.

Bunu görenler seçim öncesi dolarize olabilir...En kötü zaten mevduat kadar artar diyerek riske de girmezler...Hem de dolarda rahat etmeyi düşünebilirler..
    Bu da sıkıntı yaratabilir..
    Ek olarak bugün % 38 civarı ile ticari kredi veren bankalar var. Hemde büyük bankalardan biri. Dolarize olmakta ısrar edenlere başka bir tokat gelebilir. Bu 2-3 ay bazı yanlış oluşan ezberler bozulabilir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. AKBNK ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Artık virmanlamak zorunda değil...Trade edenlerin yön tayini olarak bunu kullanması artık zorlaşacak..

Bank of America Yatırım Bank A.Ş nin genel saklama hizmeti faaliyetinde bulunmasına izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verildi.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Artık virmanlamak zorunda değil...Trade edenlerin yön tayini olarak bunu kullanması artık zorlaşacak..

Bank of America Yatırım Bank A.Ş nin genel saklama hizmeti faaliyetinde bulunmasına izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verildi.
    Emre bu piyasayı olumlu yönde etkileyecektir. Nasılını yazmam. Büyük olasılıkla bu bizim tarafımızdan talep edildi ve istendi.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-01-2024 saat: 00:06.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Emre bu piyasayı olumlu yönde etkileyecektir. Nasılını yazmam. Büyük olasılıkla bu bizim tarafımızdan talep edildi ve istendi.
    Benzer düşünüyorum. Zaten bu kadar yoğun işlem yapan kurumun saklaması olmaması mantıklı değil..Milyarlarca lira işlem yapan trader kurum hoş da durmuyordu..Adı da çok olumsuz bir şekle bürünmüştü...

Day trade yapanlar bofa ile beraber al sat şeklinde işlem yapıyordu.. Onlar için sıkıntı olacak..

6. ABD ADR

Bankalarda hacim oldu ama kafalarına vurdular.

7. Hisse vadeliler APS

8. Yağ stoğu olan firmalar için kötü bence.

https://twitter.com/tarimyazari/stat...32349111390568

>>>>>>>
    Son Güncellenme Tarihi: Ocak 26, 2024 / 00:17

Cumhurbaşkanı kararıyla ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranları indirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla ayçiçeği tohumu ve ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranları indirildi.

Karar, hasat dönemine kadar ayçiçeği piyasalarının sağlıklı işlemesi için alındı.

Karara göre yazlık ayçiçeği tohumunda gümrük vergisi yüzde 27 yerine yüzde 12 olarak uygulanacak.

Sayfa 736/1006 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •