Sayfa 764/1006 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    VAKFN tavan oldu

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    vakfin mükemmel bilanço beklentili bi kağıt, aşşalard fazla oyalandı, ben de taşıyorum 2-3 haftadır.. bedellinin de olumsuz etkileyecek sanmam

2. endeks yapacağını yaptı 7200 lerden buraya geldi daha ne yapsın dönüşünde bir görsel şölen bekliyorum pala.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ben 4400 endekste 3.16 ortalama ile almıştım Mayıs seçimleri arasında... Yakın zamanda % 66.66 da bedelsiz verdi bu fiyat onu da içeriyor... Düşünün...

Ama 9 aylık bilançosuna göre bile benim paramla şu anki fiyatı 10 TL olması lazım...
    Şimdi bir de % 100 bedelli bekliyoruz...
    SPK onay verirse...

Bedelli ilk açıklandığında 4 TL altına sarktı zaten o zaman aşağı sattılar sabırsız olanlar ))

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    vakfin mükemmel bilanço beklentili bi kağıt, aşşalard fazla oyalandı, ben de taşıyorum 2-3 haftadır.. bedellinin de olumsuz etkileyecek sanmam

4. Yüksek faizde factoring iş yapar, leasing şirketleri uzun kontratlardan dolayı terste kalabilir.

Biri sohbette ISFIN'in karı IS Factoring'den geliyor dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    endeks yapacağını yaptı 7200 lerden buraya geldi daha ne yapsın dönüşünde bir görsel şölen bekliyorum pala.
    Bir kez 7300 bir kez 7200 sonra bir kez de 7400 bir de 8000 lerde arada Gaye hanım ayıklaması yaptı. Bu arada gereğini yapamayanlara geçmiş olsun.

8500 geçen sefer 304 USD idi şimdi 8500 280 USD. Bu sosyal medyadaki Hüstadların büyük çoğunluğu hesap kitap analiz yapmayı pek bilmiyor....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. İran Razi problemini çözer ise GUBRF çok olumlu etkilenebilir, hammade İran'da ucuzmuş.

7. Yani [emoji106]
    Yılbaşı öncesi son Çarşamba günü son satışlar diye hep yazmıştık 72XX lerde idi endeks...
    Şurada 1 ay oldu ancak...
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bir kez 7300 bir kez 7200 sonra bir kez de 7400 bir de 8000 lerde arada Gaye hanım ayıklaması yaptı. Bu arada gereğini yapamayanlara geçmiş olsun.

8. İran ile elektrik sistemi birleşecek diye geçti. Orada öğleden sonra iken İstanbul'da akşam oluyor.

Güneş Santrali vs yapılabilir oraya.

Sayfa 764/1006 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •