
Originally Posted by
ALPER
İt dalaşı durumlarında dediğiniz doğru. Ama bir çatışma durumunda yunanlılar bir tane f35 kaldiramadan bütün hava üsleri yerle bir olur. Ya da en fazla bir defa kaldırırlar. Onları da indirecek yer bulamazlar. Bence.
F35 dikey iniş-kalkış yapabiliyor, biraz daha fazla yakıt harcıyor tabii. Illa da pist lazım değil.
Biz F35 projesindeydik 116 uçak alacaktık 11 milyar $ karşılığında... 1.25 Milyar $ zaten ödedik. Hatta uçakları teslim alması için pilotlarımız eğitime de gitmişti. Sonra birisi bir sabah uyandi S400 alacağım dedi. Projeden kovulduk. Şimdi S400'lerin çalışıp çalışmayacakları belirsiz. İsvec kararından sonra 25 milyar $'a 40 yıl öncesinin hurda F16'larını kakalıyorlar. Biz de seviniyoruz, içine düştüğümüz bu durum içler acısı tam ibretlik.
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri