Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Ölçülemeyen bir enflasyon, hızla değersizleşen paramız karşısında borsaya grafik çizmek değer biçmek çok anlamsız. Venezuella borsasına bakmak biraz daha anlamlı olur. 2024 sonunda 20 bin endeks cepte.
    fark var
    venezüyella, boyunduruk altına alınmaya, petrollerine çökülmeye çalışılan bir ülke olduğu üçün ekonomik kriz ile boğuşturulan bir ülke..

Türkiye ise; zaten boyunduruk altında (BKZ: BOP PROJESİ )
    biçilmiş kaftan bir iktidar var.. o yüzden bizde ne olursa olsun EKONOMİK KRİZ çıkartılmaz,
    borsasına dokunulup ta seçmenin aklında ''bir dakika, ne oluyoruz ?'' düşüncesi asla getirilmez
    o yüzden mütevellit: BİST... yukarı, yukarı... hep yukarı
    haa iktidar değişir... 1 tane suriyeli geri gönderilmeye kalkılır, bak gör o zaman sen borsayı... 20 mi oluyor ? 10 mu ?

siz uçakları konuşuyorsunuz...

konu dışı ama

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kozmik oda..
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Türkiye ise; zaten boyunduruk altında (BKZ: BOP PROJESİ )
    ben olaya bu pencereden bakarım

siz uçakları konuşuyorsunuz...

konu dışı ama

ben olaya bu pencereden bakarım
    tam bi cehape ağzıyla konuşuyorsun ha..

görende isveçin kutsal kitabını paçavra gibi ulu orta yakıp din faşizmini körükleyip üstüne isveçin terör örgütlerine yardım ettiğimizi sanıp daha da üstüne isveçe natoya bizi züke züke alacaksın diyip geçirtttiğimizi sanır.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tam bi cehape ağzıyla konuşuyorsun ha..

görende isveçin kutsal kitabını paçavra gibi ulu orta yakıp din faşizmini körükleyip üstüne isveçin terör örgütlerine yardım ettiğimizi sanıp daha da üstüne isveçe natoya bizi züke züke alacaksın diyip geçirtttiğimizi sanır.

laynnn... zabah zabah beynimi yaktın

5 kere okudum, yeminle hiçbirşey anlamadım

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

İroni yapmış
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

din düşmanı cehape diyom bizi ne hallara koydu.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    din düşmanı cehape diyom bizi ne hallara koydu.

Cehepe cumhuriyet dizaynında olabilse ve kalabilseydi, şimdi hem iktidardı hem de Akepe saklanamaz kabak gibi sırıtırdı,..Cehepe DEM lendikçe Akepe daha bir Natocu olur,..

çünkü Cehepe DEM lendikçe bu ikiisi arasında hem rekabete hem de yörünge kavgasına neden oluyor, Cehepenin devrim rotalarına geri dönüşü şart,..

bunun için DEM lenmeyi bırakması gerekir,..kafayı bulacak bu gidişle
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

bana siyasi kafa ile daha doğrusu tuttuğun takımla gelme.

al birini vur ötekine durumu var.

eskiden haber dinlerdik .. gazete yazarlarını okurduk. gazeteciler haber yapmak için uğraşır didinirdi. haber yapmak gibi bir mesele başarıyı getirir çünkü ortaya birşey koyarsın millet bilgilenir aydınlanır.

şimdi ise manşetler bile tek elden . geçtik haberi yazarı bilmem neyi.

noktasına virgülüne aynı manşet. bu nedemek. bildiğin dikta rejimi.

ne gazateci kalmış ne yazarı kalmış ne hakimi ne savcısı kalmış. bizi bölmek için abd nin uğraşmasına gerek falan yok.

bu millete uyuyun siz demek. beyinleri uyuşturmak. sizin yerinize ben düşünürüm siz zahmet etmeyin demek daha sayabileceğim tonla algı ve mühendizlik harikası.

amerikada da eleştirebileceğin tonla şey var ama sistem dediğimiz şey hala işliyor. gazeci bir haber bulduğunda bunu didik didik edip istediği haberi yapıyor. doğru ise zaten ne başkanı ne savcıyı ne bilmem kimi takmıyor bile. sistem dediğin şey işte bu.

geçen ab bir rapor açıkladı . insan hakları konusunda avrupanın sonuncusuyuz. ! rusya hariç demişler

biz devrimi 300 sene önce yapamadık.. hala uğraşıyoruz. diğer tüm ülkeler atlattı bu süreci.

adı milliyetçi olan bir parti bile var ülkemizde yazmış tabelaya milliyetçi diye .. anlamını bildiğini bile sanmıyorum şu kelimenin. oturmuş çayını yudumluyor dükkanın önünde sazan avlıyor. isveçi şırrak diye geçiriyor tek oylamada. kutsal kitabı yakıyorlar sadece car car konuşmayı biliyor

dün bir gazeteci şunu dedi gayet haklı olarak .. filistin hakkında bu kadar car car öteceğine. uluslararası insan hakları mahkemesine israil için sen neden başvurmadın.. !!! gitti güney afrika başvurdu ! alakasız bi ülke nerede bu islamcılar arabcılar. anca bık bık..

bizi senelerdir abuk subuk şeylerle oyalayıp uyutuyorlar.. yarın abd yeni nesil F+45 çıkarır bukezde yalvar yakar tonla taviz vererek onu almaya çalışırız

bir ülke ekonomik buhrandan çıkamadığı sürece .. dışarı bilim eğitim teknoloji konusunda ilerlerken sen hala f 16 alacazmı alamayacazmı diye gündeminde olursun..

ve bunuda yukarıda .. tek elden manşetle "büyük başarı" diye yazdırırsın. !!

çünkü minnak kafan 50 sene sonrasını sana hayal ettirmiyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •