Tl mevduat yapıp (güya dolardaymış öyle yazıyor) dolar 25 olur algısı yapanlar bu yazdıklarınızı sakın unutmayın 1 sene sonra çok güzel gırgır geçeceğim
Tl mevduat yapıp (güya dolardaymış öyle yazıyor) dolar 25 olur algısı yapanlar bu yazdıklarınızı sakın unutmayın 1 sene sonra çok güzel gırgır geçeceğim
O işler o kadar kolay olsaydı. Enflasyon sadece dolar yüzünden artmıyor ki?
Para arzı, maliye politikası, enerji maliyetleri, tüketici psikolojisi, üretici satıcı davranışları, bireylerin tasarruf anlayışları, işçilik ücretleri, bir malın hizmetin arzı ve talebi….
Sayayım mı daha![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben kimseyle laf dalaşına girmek istemediğim için direkt kimseyi hedef alarak yazmıyorum ve dilimin de sert olduğunu düşünmüyorum . dolar 25tl olur demedim (iyi oku) ayrıca usd hesaplarımı kanıtlarsam tüm birikimini bana eft yapacakmısın?
kimseye tl ye geçin gibi bir tavsiyede de bulunmuyorum , sadece düşüncemi yazıyorum ve geçmişte "faiz doları herzaman ezmiştir" cümlesini kullanan da sendin bunu da hatırlatayım.
fakat kısa zamanda tl mevduata geçmeyi düşünüyormuyum? evet. aç gözlü olmadığım için ve doları 10tl gibi pahalı denebilecek bir fiyattan almadığım için tolare edebiliyorum (kendimce)
seni bu tarz yazmaya iten (mutlak tahmin yapamamak) ama bu kötü birşey değil aslınnda bunu kimse yapamıyor.
Yer İmleri