Sayfa 356/1002 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Seçil Erzan'ın, Fatih Terim ve Arda Turan'la olan mesajları ortaya çıktı! 'Sana imzasız kayıtsız 15 milyon Dolar nakit akışı sağladım!', 'Beni rezil ettin, sen kimi oyalıyorsun!'

https://www.fanatik.com.tr/plus/gale...rsun-2535185/1

2. Yüksek dolaylı vergi nedir? Türkiye neden ekonomik olarak ileri gidemiyor? Hepsi bu 6 dakikalık video da. Yüksek dolaylı vergi, Kayıtdışı ekonomiyi teşvik ediyor. Kayıtdışı ekonomide de kimin eli kimin cebinde belli değil. Doğal sonuç? Fakirlik.

Ocak ayı enflasyonu çok yüksek bekleniyor, TÜİK için bile % 5.4 konuşuluyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Emeklilerin bir kısmı ki bu köylülerin bir bölümü, köyden çıkmadan emekli olanlar verilen neyse , " Bereket versin " diyerek cebe atarlar, zaten ya kuş yemi alacak prim ö demişlerdir ya da yalancı şahitle kapanmış sahibi ölmüş bir işyeri üzerinden mahkeme yoluyla sırf bu işe bakan avukatlar var tanırım uzaktan . Sen 3 lira fazla alsan o gözlerini kocaman açıp sarı Öküz gibi bakarlar, ne ödenen primin ne verginin büyüklüğü ile ilgili fikirleri vardır bu a. Q. yaşlı puştlarının.

bu hayınlaaa , prim ödemeden emeklüüü olmuş 15 temmuz hayınları, sadece parayı cebe indümeye bakaalaaa,

Yaw biraz karıştırsam da doğrudur, ben hile ile emekli olmuş insanlar biliyorum, yasal mesnedi olsa da ispat edilemez, çok uzun zaman önce emekli olmuş bunlar , bu adiler, bir de, camide ön safa geçme telaşı yaparlar, ulan bunları alacaksın kızgın yağa oturtacaksın , bu puştların bir kısmıda bsşında takke elleri birbirlerinin.... Geçenki videodaki it neler gibi ...

Ne desek hırs alınmaz ülkeye külliyen zarar bu pislikler...

5. SGK bayağı bir emeklilik iptali yapmıştı ama çok daha fazlası var sistemde zaten sosyal ysrdıma dönüştürülüyor doğru terim.

Olan hakkıyla prim ödeyip emekli olanlara oluyor...

6. TC de iktidar ve muhalefet 40 yaş altındaki tüm kadın, erkek, ev hanımı, bağkurlu vs herkesi emekli yapmadan durmayacak.

Sonuç 85 milyondan en az 40-50 milyonu emekli olacak...

Ve Fatal error olacak.

Son seçim öncesi 7200 primli bağkurlular da emekli edilecek.

Bir sonraki seçimde ev kadınları ve EYT yi kaçıranların hepsi kademeli olarak emekli olacak.

TC emekli ülkesi haline gelecek.

Sonuç: Emekli maaşı sosyal yardım bile olmayacak.

Sadece 65 yaş üstü harçlığı şekline dönüşecek.

Yani emekli kavramı toptan ortadan kalkacak.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    TC de iktidar ve muhalefet 40 yaş altındaki tüm kadın, erkek, ev hanımı, bağkurlu vs herkesi emekli yapmadan durmayacak.

Sonuç 85 milyondan en az 40-50 milyonu emekli olacak...

Ve Fatal error olacak.

Son seçim öncesi 7200 primli bağkurlular da emekli edilecek.

Bir sonraki seçimde ev kadınları ve EYT yi kaçıranların hepsi kademeli olarak emekli olacak.

TC emekli ülkesi haline gelecek.

Sonuç: Emekli maaşı sosyal yardım bile olmayacak.

Sadece 65 yaş üstü harçlığı şekline dönüşecek.

Yani emekli kavramı toptan ortadan kalkacak.
    Türkiye nüfusunun ~ 51-52 milyonu 39 yaşın altında, epeyce uğraşmak lazım emeklilik için.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Şu an için EYT tarihi 8 Eylül 1999, bu tarihten önce SGK'ya giriş yapmanız lâzım yâni 25 yıl geçmiş bile, kademeli geçiş falan hikaye BAĞ-GUR emeklisi eğer o tarihten beri primlerini ödüyorsa zaten 9.000 günü buluyor, 7.200 gün safsata belki ara verenlere yarar, o da serbest meslekte çok azdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 356/1002 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •