Sayfa 886/1006 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop LVIII

1. MIATK isimli şirket tavan olmuş ama patron satıyor gibi.

Patron satar yeni şirket kurar.

Patron gittiğinde bazı şirketler eskisi gibi işlemiyor.

Çimento fabrikası takeover'ı gibi olmaz.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1 haftadır ayvalıktaydım Angarada ki soğuk ne bi rüzgar esiyor soğuk paçasıdan girip kemerinden çıkıyor ensenden girip kıçına ulaşıyor. Resmen dondum. Angaraya geldim de az kemiklerim ısındı
    Ankarada kıçımız dondu bugün, Ege bu kadar soğuk olmaması lazım,ilginç
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    XU100

Mavi olması gereken/tahayyül ettiğimiz,
    Kırmızı Pala' nın çizdiği, bir bacak noksan halihazırda bu kalıpla.

Yeşil ve Mor da, Pala' nın kafasındaki Çakallar...acaba diye düşünüyor, dolar bazlı zirveye tekabül eder (bi gıdım altı), olur mu, olur yani 2 nci dalga 1 nci dalganın neredeyse tamamını bile geri çekebilir(ya dolar bazlı nolacaka cevaben), az da doları itekleyiverirsiniz 30,5 ye, bitti gitti.

Unutmuşum, göstermeyi, diğer hedef de 9090 diyelim kabaca...Genişleyen flat..

İdeal hedef şimdilik çakallara kanmazsa 8710, veya 8780, aynen kırmızı yapıyla ilerlerse...

THY var, ALARK var, SAHOL var, altta SİŞE var, TÜPRŞ var....bir ıkınırsa bunlarla yeşil ve mor ihtimallerin çalışması işten bile değil...

Gelecek ön görülemez, Bistte Pala'nın gücü her şeye yeter, Amen.

eline sağlık abey genişleyen üçgenle 4 ü tamamlamasını beklerken bir senaryomda ED Expanding Flat te vardı ve Emlak abeye o yüzden vob30 için 9.020 kırılmadan fışkırtmaktan vazgeçmez dedim. sen mutluluğun resmini de yapabilir misin Achiles abey

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    İzmir'in özellikle sabah ve akşam soğuğu meşhurdur..Hele Bornovada ,Byraklıda yaşıyorsan daha fazla hissdersin

İnciraltına geç orda Özdilekte bir yarım saat turla hafifden yumuşat kendini

Sonra İnciraltında balık restoranları var ..anladığım kadarıyla Ateş suyunla da aran iyi ..3 duble ateş suyu balıkla birlikte

sonra kordonda kısa pantolanla koşsan hiçbirşey hissetmezsin ..
    Hele dur... havaalanındayım... az ısınayım
    İt gibi dondum ya

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ...
    Sonra İnciraltında balık restoranları var ..anladığım kadarıyla Ateş suyunla da aran iyi ..3 duble ateş suyu balıkla birlikte

sonra kordonda kısa pantolanla koşsan hiçbirşey hissetmezsin ..
    şimdi nohut abey ilgilenir çıtak abeyle dicem ama, çıtak abey zıp zıp zıplayıp yerinde duramadığından nohut abey şehir dışındayım diyebilir

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1 haftadır ayvalıktaydım Angarada ki soğuk ne bi rüzgar esiyor soğuk paçasıdan girip kemerinden çıkıyor ensenden girip kıçına ulaşıyor. Resmen dondum. Angaraya geldim de az kemiklerim ısındı
    Biz yaylanın adamıyız
    1000 rakımın altı bizi bozar
    Ne işimiz var deniz kenarında, ne anlarız
    Ömrümüzde deniz mi gördük 😁

Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    şimdi nohut abey ilgilenir çıtak abeyle dicem ama, çıtak abey zıp zıp zıplayıp yerinde duramadığından nohut abey şehir dışındayım diyebilir
    Yok daha ikamet kesin.. izmir
    Kurbana kadar burdayım şimdilik... ölmezsem soğuktan

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    eline sağlık abey genişleyen üçgenle 4 ü tamamlamasını beklerken bir senaryomda ED Expanding Flat te vardı ve Emlak abeye o yüzden vob30 için 9.020 kırılmadan fışkırtmaktan vazgeçmez dedim. sen mutluluğun resmini de yapabilir misin Achiles abey
    Valla bakın, mavi benim çizdiğim, ne kadar yakışıklı...bi de Pala'nın çizdiğine bakın...vermem diye inat etti 7700'e...peh..

O bakımdan....Pala' nın çizeceği ED Expanding de (olursa) o biçim olur, kalp krizi tetikleyebilir...

VİOP'ta bu işler çok zor, hatta imkansız...tabi kaldıraç oranıyla alakalı ve pozisyon yönetme becerisi...robotlar fena...

Bazen 'yeter' demeyi de bilmek lazım...Dibi etiketlemiştik, 7200 den bu yana %18...daha ne olsun yaw...ED Expanding de onun olsun...

Sayfa 886/1006 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •