Tarým Kredi'den fýndýk kremasý alayým. %25 fýndýk varmýþ. Diðerlerinde çok az.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
XU100
Mavi olmasý gereken/tahayyül ettiðimiz,
Kýrmýzý Pala' nýn çizdiði, bir bacak noksan halihazýrda bu kalýpla.
Yeþil ve Mor da, Pala' nýn kafasýndaki Çakallar...acaba diye düþünüyor, dolar bazlý zirveye tekabül eder (bi gýdým altý), olur mu, olur yani 2 nci dalga 1 nci dalganýn neredeyse tamamýný bile geri çekebilir(ya dolar bazlý nolacaka cevaben), az da dolarý itekleyiverirsiniz 30,5 ye, bitti gitti.
Unutmuþum, göstermeyi, diðer hedef de 9090 diyelim kabaca...Geniþleyen flat..
Ýdeal hedef þimdilik çakallara kanmazsa 8710, veya 8780, aynen kýrmýzý yapýyla ilerlerse...
THY var, ALARK var, SAHOL var, altta SÝÞE var, TÜPRÞ var....bir ýkýnýrsa bunlarla yeþil ve mor ihtimallerin çalýþmasý iþten bile deðil...
Gelecek ön görülemez, Bistte Pala'nýn gücü her þeye yeter, Amen.
![]()
BIST'de ortak satýþý baskýsý var.
Yeni halka arzlar durunca boþluðu patronlar deðerlendiriyor.
Ýzmir'in özellikle sabah ve akþam soðuðu meþhurdur..Hele Bornovada ,Byraklýda yaþýyorsan daha fazla hissdersin
Ýnciraltýna geç orda Özdilekte bir yarým saat turla hafifden yumuþat kendini
Sonra Ýnciraltýnda balýk restoranlarý var ..anladýðým kadarýyla Ateþ suyunla da aran iyi ..3 duble ateþ suyu balýkla birlikte
sonra kordonda kýsa pantolanla koþsan hiçbirþey hissetmezsin ..![]()
Dayucuðum nerden bilelim nafta etilen makasýna duyarlý bir tahta olduðunu, þirketin kar ý direk nafta etilen makasýna endekisliymiþ, nafta yükselir etilen düþerse bizi olumsuz etkiliyor haliyle suyuniçinden çýkamýyoruz, akcay abi yarýþtýralým derken beni kandýrmýþ bizdeki eþek ondaki ingiliz atý, ne kadar kýrbaçlarsan kýrbaçla nafta etilen makasýna denk geliyoruz
Ha deseydi ki sen türkceli kýrbaçla ben ttkomu kýrbaçlayým o adaletli bi yarýþ olurdu
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri