Sayfa 891/1006 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Çok işlem yapana onbinde 1 yüksek komisyon. Aylık 100 milyonun üstü iş yapanların yüzbinde 7-8 vermeleri gerekir

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    öyle olumu akşam satacaamışta, şimdi alayım... hadi kaat TABAN oldu, satamadın

şu EMLAK ile ALPER'i okuya okuya, hepiniz bir garip oldunuz

uzun zamandır hisse yapmıyorum ama
    hissede KREDİ var... kredi kullanabiliyorsun.
    2009 da, aracı kurum bana x5 kredi vermişti... sanırım şimdilerde x2 veriyorlar en fazla
    onu kuruma başvuracan, kredili işlem sözleşmeleri falan var onları imzalayacaksın, sonra kredi limitin açılınca, yapabilirisn
     Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Aracı kurumlarda günici işlem formu var. Kurumlar gun ici tov*5 e kadar izin verebilirler. Daha yüksek limitli islem hacmi için ykk gereklidir
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet benim sorduğum bu galiba?
    Evet güniçi overall büyüklüğünün maksimum 5 katına kadar izin verilebiliyor. Fakat kredi limitinizi sürekli aşıyorsanız, özkaynağınız %35 in altında kalıyorsa kurum limitinizi kısıtlayabilir
    Teşekkür ederim Sayın çıtak ve Sayın beta_
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet benim sorduğum bu galiba?
    sen kredili işlem yapmak istiyorsan, yarın ara sor aracı kurumuna... onlar en doğrusunu söylerler bence
    varsa öyle uygulamaları (kendine hakim olabileceğine inanıyorsan ) açtır... kullanıp kullanmamak senin elinde, kullanmazsın olur biter
    ama net şöyle güzel bir boğa piyasası yakalarsan, daha fazla kar etme şansın olur
    aslında VİOP ta bir nevi kredili işlem
    eskiden 10 du ama şimdi x7 kredi limiti gibi düşün
    yani: 100.000 tl lik teminat ile poz açtığımızda, aslında 700.000 tl lik hisse almış veya satmış gibi oluyoruz

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sen kredili işlem yapmak istiyorsan, yarın ara sor aracı kurumuna... onlar en doğrusunu söylerler bence
    varsa öyle uygulamaları (kendine hakim olabileceğine inanıyorsan ) açtır... kullanıp kullanmamak senin elinde, kullanmazsın olur biter
    ama net şöyle güzel bir boğa piyasası yakalarsan, daha fazla kar etme şansın olur
    aslında VİOP ta bir nevi kredili işlem
    eskiden 10 du ama şimdi x7 kredi limiti gibi düşün
    yani: 100.000 tl lik teminat ile poz açtığımızda, aslında 700.000 tl lik hisse almış veya satmış gibi oluyoruz
    Şimdi eminlik konusunda sorun yok ama her zaman kullanacağım bir şey değil bu. Siz de Teknikçisiniz sanırım o zaman halden anlarsınız Analizde yarına bir senet düştü mü onu muhakkak almam lazım. Bir nevi senet değişiminde kolaylık olsun diye kullanacağım...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

5. Gerci kurumlarda haklı. Müşteriler tek operasyon kağıdını kredili tasıyor. Güniçi limitle de 5 kat fazla alıyor. Tahta 3 seans taban yese overall terse dönecek. Para istesen çoğu göndermeyecek. Bir sürü mahkeme icra vs... Neler görüyoruz. O yüzden kurumlar yoğunlaşmaya izin vermiyor

Ama işte o zaman da fırsat kaçıyor gerçekten...

Gerci kurumlarda haklı. Müşteriler tek operasyon kağıdını kredili tasıyor. Güniçi limitle de 5 kat fazla alıyor. Tahta 3 seans taban yese overall terse dönecek. Para istesen çoğu göndermeyecek. Bir sürü mahkeme icra vs... Neler görüyoruz. O yüzden kurumlar yoğunlaşmaya izin vermiyor
    unuttum yeni aklıma geldi
    o bana x5 verdiklerinde, her kaat değildi... sadece xu030 a vermişlerdi, o hakkı

Borsaya büyük satış gelecek! & Zombi şirketler patır patır dökülecek | Atilla Yeşilada....

bunun ekonomi ile ilgili ön görüsü tuttuğuna dair son 4 yıldır hatırlamıyorum.....nasıl bir yüz var anlamadım....ekonomistim diye de hava atıyor.....çok kişiye de iyi zarar ettirdi.....

Sayfa 891/1006 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •