CNN TV de bu akþam Ýran vurabilir abd diye son dakika haberi geçiyor... tartýþma var...
CNN TV de bu akþam Ýran vurabilir abd diye son dakika haberi geçiyor... tartýþma var...
Evet...kesinlik yok teoride....FED ZK larý sýfýrladým, sýnýrsýz parasal geniþlemeye gidiyorum deyince pandemide, gelecek deðiþti. Gelecek sabit deðil, deðiþken. Ama bu onun tarzýyla alakalýydý. Ýnsanlar iddialý kiþileri ve kehanet gibi öngörüleri seviyor, insan üstü bir þeyler arýyor.
Prechter de çövdürdü, Tuncer Þengöz de dolar tahmininde çövdürdü, her zaman çok iddialý bir tahminde bulunup, bu insan üstülüðe talip insanlar, ya tutarsa hesabý. Meþhurlukta uzatan 3 ncü dalgaya kalkmak ve herkesin onu konuþmasý, hayran olmasý. Maslow un ihtiyaçlar hiyerarþisi kýsaca..
Ýyi akþamlar kaçtým.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Pandemi ve enflasyon bazý þeyleri erteledi. Bence süper dalga seneyi devriyesi olan 2028-2029 da gelecek. Devir hoca kendi alanýnda gerçekte eþsiz bir insandý. 2008-2017 arasýnda çok þeyi güzel ve saðlýklý izledi. 2018 den sonra uzatma dalgalarý ile pandemiye ulaþtýk. Güzel günlerdi.
Yarýn akþam pazarý alýp bir iki gün sonra emekli fonlarýna satýlabilir.
Aralýk ayýnda rekor ek prim ödemiþler, devlet katkýsý ay baþýnda yatar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
arkadaþlar bazan konu geçiyor... komisyondur bilmem nedir ?
VOB da aracý kuruma vereceðiniz komisyon en fazla onbinde 1 olmalýdýr.
ve size ARACI KURUM DAÐILIMLI, 5 KADEME HÝSSE, 10 KADEME VOP derinlikli matrikisi bedava vermelidir. (aylýðý 1500 tl civarýndadýr galiba þimdi )
en önemlisi : TAKASBANK'ýn belirlediði teminat miktarýyla oynamamalýdýr. yok piyasa hareketli 1,5 katý, yok 2 katý dememelidir
eskiden baþýma geldi... zarardayým, poz azaltýp ayar çekmeye çalýþýyorum... huoop... 2 katýna çýkartýk
vay amk... 20 kontrat ile ettiðin 30.000 puan zararý, 10 kontrat ile 60.000 puanla geri alabilirsin
teminatý 2 katýna çýkarmak demek, portföyü direk yarýya çekmektir.
saydýklarýmý saðlayan, büyük (hemde çok böyük),bankasý var, hiç sýkýntýsýz, çalýþtýðým kurum var
ilgilenen olursa yardýmcý olabilirim... (ama aylýk min. 1000 kontrat hacim isterler sanýrým )
ben böyle birþey görmedim
benim kýyatlar... bfren, egeen, fmýzp, konya
bugünkü aracý kurum daðýlýmýna bir bakýn![]()
Yer Ýmleri