Sayfa 892/1006 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın çıtak;

Benim de aklıma bir soru geldi siz benzer bir konuyu açınca. Belki bilginiz vardır diye soruyorum...

Ben hisse senedi piyasasında işlem yapıyorum. Onbinde bir komisyon ödüyorum. Derinliği de yaptığım hacimden düşüyorlar. Belli bir hacim gerekiyor.

Sormak istediğim şu;

Diyelim ki elimde 50 000 TL'lik hisse senedi var. Ve % 100 hissedeyim. O gün sabah param olmadan 50 000 TL'lik daha hisse senedi almak istiyorum. Hesapta nakit olmadığı için izin vermiyorlar. Ben elimde hali hazırda bulunan senedi akşam satarak kapatacağımı söylüyorum ama izin vermiyorlar. Benim bu gibi durumlarda nasıl davranmam ve nasıl bir evrak imzalamam gerek? Aracı kurum hangi durumlarda bu benim isteğimi karşılar?
    Kredili işlemler de *5 kat limitiniz var. Ve bir kötü haber geldi daha önceleri olduğu gibi. Parayı iki günde sıfırlar üç günde paranın kaç katı kadar eksiye düşersin. Çok tehlikeli.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsaya büyük satış gelecek! & Zombi şirketler patır patır dökülecek | Atilla Yeşilada....

bunun ekonomi ile ilgili ön görüsü tuttuğuna dair son 4 yıldır hatırlamıyorum.....nasıl bir yüz var anlamadım....ekonomistim diye de hava atıyor.....çok kişiye de iyi zarar ettirdi.....
    Adamın dediği borçlu şirketlerin bu faizde bomlayacağı. Bu şekilde bu zombiler sürdürülemez bende aynı fikirdeyim. Koç Sabancı Grubu gibi büyük kredibilitesi yüksek şirketler bir şekilde ayakta kalır ama devasa uyduruk şirketler var borsada onlar tehlikeli

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kredili işlemler de *5 kat limitiniz var. Ve bir kötü haber geldi daha önceleri olduğu gibi. Parayı iki günde sıfırlar üç günde paranın kaç katı kadar eksiye düşersin. Çok tehlikeli.
    Evet abi de ben amacımı anlatamadım pek. Ben her gün yapmayacağım bu işlemi. Hep % 100 senette olduğum için elimdeki senedi satıp yeni senet almak zorluyor beni. Ayda yılda bir kullanacağım zaten...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O tuşa basana kadar içeri alırlar, rulet daha iyi,hiç olmassa tetiği kendin cekiyon
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Evet abi de ben amacımı anlatamadım pek. Ben her gün yapmayacağım bu işlemi. Hep % 100 senette olduğum için elimdeki senedi satıp yeni senet almak zorluyor beni. Ayda yılda bir kullanacağım zaten...
    Ayrıca kredi limiti açtırıyorsun elindeki hisse BIST 30 ve krediye konu hisse de BIST 30-100 olabilir.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayrıca kredi limiti açtırıyorsun elindeki hisse BIST 30 ve krediye konu hisse de BIST 30-100 olabilir.
    Anladım abi
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8. QNB Finansbank da bilanço açıklamış.

Öz kaynaklarını 3 ayda %23 artırmış.

GARAN %14 artırmıştı.

AKBNK, ISCTR ve YKBNK da bunlara paralel olabilir.

BDDK ay sonlarında bir önceki ay sonu itibari ile banka karları açıklıyor.

Yarın bankalar hareketli olabilir, yabancılar düşükten toplamak istiyorlar gibi.

Herif bir bankayı genelde günlük kurban yapıp diğerlerini alıyor, geride kaldı diye aldıkça satıyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 892/1006 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •