Sayfa 900/1006 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    938250 şort...
    maliyet kötü oldu... 939200 stop

2. Borsada kalsam 25 kademe derinlikli veri alsam ayda 6-7 milyon hacim lazım. Bugüne kadar sorun çıkmadı ama yarın bir kaktırsalar bir daha belim doğrulmaz. Emanet parayla borsa da işlem yapılmaz. 40 bin ile günlük bir milyon hacmi geçiyorum ama korku var korku da ritmi bozuyor hata yaptırıyor para benimken böyle korku yoktu. Hisse yarına kalsa sorun olmuyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ben gördüm mü eğilirim valla.
    Ondan şüphemiz yok canım

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ondan şüphemiz yok canım
    Sen bana niye öyle dik dik baktın geçen gün. Senin kafayı kırayım mı şimdi. Beş parasız kalınca böyle moddayim. Ona buna saracam keltoş.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sen bana niye öyle dik dik baktın geçen gün. Senin kafayı kırayım mı şimdi. Beş parasız kalınca böyle moddayim. Ona buna saracam keltoş.
    Canım çok sıkılıyor abi. Çıtak a daldım oralı olmadı. Sana sarayım dedim.

6. Yaw arkadaş yönetici sxay yaptılar,sabaha kadar rüyamda binayla uğraştım,çatıda kuş gübresi, yerde cer çöp
    Biri gelir bune öteki one, basacM istifa yi, veledlerin derdi bu kadar stres yapmıyor yaw.

Hele bir de bayanlar abovv,oynatmaya az kaldi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Canım çok sıkılıyor abi. Çıtak a daldım oralı olmadı. Sana sarayım dedim.
    Hah böyle gel bana. Çıtaga dalalim beraber. La Çıtak. İzmir plajında mayo olarak şeker çuvalı ile ne işin var.

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yaw arkadaş yönetici sxay yaptılar,sabaha kadar rüyamda binayla uğraştım,çatıda kuş gübresi, yerde cer çöp
    Biri gelir bune öteki one, basacM istifa yi, veledlerin derdi bu kadar stres yapmıyor yaw.

Hele bir de bayanlar abovv,oynatmaya az kaldi
    Yönetici oldun mu ipini koparan sana gelir. Gerçek halkın sesini dinle. Bak şimdi gerçek halkı çözersin zeka seviyesini öğrenirsin. Ooooo çok çok kolay gelsin. Eline tespih al bol bol sabır çek.

Sayfa 900/1006 İlkİlk ... 4008008508908988999009019029109501000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •