Sayfa 921/1006 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    şort ve long emirleri silindi.
    bitti mi uzatabileceği son bir atak var mı emin olamadığımdan tüm emirleri sildim. bugün de 4 puan çaldı çakal. 9.348 i kırsın ya da alsın alabildiği kadar gari.

2.  Alıntı Originally Posted by Vallis Yazıyı Oku
    Burada veya başka bir yerde okudum bugün.
    Devlet katkısını tam almak için aralık ayında müthiş bir ek katkı payı ödemesi yapılmış
    ve bu devlet katkısı bugün emeklilik şirketi hesaplarına yatmış.
    Yani aylık standart fon alışları değil.
    Tamam o olabilir ..Evet devlet katkı payını max. almış olmak için para yatırma durumu vardır .

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    niye ya karsu tekstil var bence cok ucuz meselaaaaa
    Karsu tekstil borsa tarihimde bir kalemde en çok para yatırdığım hisseydi.Yanilmiyorsam 2011de 5000 lot almıştım. %20 kar ettim .iyi paraydı.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Komşu mahkemelik kiracıyla, 2500kira alıyor, gelir beyanı vermek zorundamidir!!
    2023 için yıllık 21 bin tl altı kira geliri için beyanname ihtiyacı yoktu.
    2024 rakamı 33 bin tl.

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Komşu mahkemelik kiracıyla, 2500kira alıyor, gelir beyanı vermek zorundamidir!!
    Bankadan gönderirken kira diye işaretlemiş ise Maliye otomatik beyan üretiyor zaten. Elden alıyor ise şikayet eden olursa bulur. Bu arada elektrik, telefon, doğalgaz, su faturalarından ev sahibi mi kiracı mı oturuyor bulacaklarmış.

Gıcıklık yapmak istediğin kişiye parayı kira işaretleyip gönderisen maliye o adam ile uğraşır, sana bir şey olmaz fark etmedim dersin.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Migros dolar düşükken otomatik kasalar koydu sonradan dolar artıp asgari ücret dolar bazında geride kalınca o konuya çok eğilmediler.

Bugün ŞOK, A101 ve BIM'de mağazada bir görevli kişi vardı gündüz. Rafları dizip fiyat değiştirmekten kasaya bakamıyorlardı.
    migros jet kasayı ilk uyguladığında dolar 1.5 lira falandı.. capitol migrosta 2 taneydi.. benden başka kullanan yoktu neredeyse..
    şimdi 6 tane oldu..güvene dayalı bir sistem.. bizde olmaz bence..

3 harflilerin durumu farklı.. çalışma şartları ağır olduğundan eleman sıkıntısı var.. çok da şube açtılar.. 2 kişiyle dönuyor çoğu..

Alıntı Originally Posted by IraSCiBLe Yazıyı Oku
    Yillardir gelmiyordum foruma ne olur nasi olur sn gardaslarim
    yıllardır öpüyorlar hala...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    2024 33 bin oldu kira beyan sınırı İşçi74 ..beyana gerek yok

Sayfa 921/1006 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri