Sayfa 300/736 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra düşüş trendi değil düzeltme olur anca. Alım fırsatı verir şüphesiz.

Dünden itibaren sayarsak %30 civarı düşüş olursa güzel bir giriş yaparız. Bence grafiklere göre düşecek görüntüsünde. Bakiciiz.

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Dünden itibaren sayarsak %30 civarı düşüş olursa güzel bir giriş yaparız. Bence grafiklere göre düşecek görüntüsünde. Bakiciiz.
    https://invst.ly/138bob
    XU100 HAFTALIK
    KASTIRSEF KARDEŞ %30 DÜŞÜŞ DEYİNCE GRAFİK KOYMAK YİNE ZORUNLULUK OLDU. DÜŞERKEN NASIL SÖYLEDİYSEM ÇIKACAK KENDE YİNE SÖYLÜYORUM. DÜŞÜŞLER ALIM FIRSATIDIR..

3.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    https://invst.ly/138bob
    XU100 HAFTALIK
    KASTIRSEF KARDEŞ %30 DÜŞÜŞ DEYİNCE GRAFİK KOYMAK YİNE ZORUNLULUK OLDU. DÜŞERKEN NASIL SÖYLEDİYSEM ÇIKACAK KENDE YİNE SÖYLÜYORUM. DÜŞÜŞLER ALIM FIRSATIDIR..
    Ben %30 düşüş yorumunu Amarika borsası için yaptım. Magnificent 7 için özellikle.

Koogle %7 düşerek bugün açılışı yaptı.

4.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Ben %30 düşüş yorumunu Amarika borsası için yaptım. Magnificent 7 için özellikle.

Koogle %7 düşerek bugün açılışı yaptı.
    pardon ...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    pardon ...
    Türk borsası düşmez. Yüksek enflasyon olan ülkelerde borsa düşmez. Düşse bile hemen geri yükselir. Sebep yüksek enflasyonun borsayı kaldıraç yapması. Para Arzı mok gibi olunca para gidecek yer olarak ilk borsaya kayar.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Türk borsası düşmez. Yüksek enflasyon olan ülkelerde borsa düşmez. Düşse bile hemen geri yükselir. Sebep yüksek enflasyonun borsayı kaldıraç yapması. Para Arzı mok gibi olunca para gidecek yer olarak ilk borsaya kayar.
    Evet reel faiz ile mevduat faizi de örtüşmeyince paranın gideceği yer borsa olacak. Altında az önceki faiz değişimi olmayıca yukarı devam edecek gibi. Ne dersin..

7.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Evet reel faiz ile mevduat faizi de örtüşmeyince paranın gideceği yer borsa olacak. Altında az önceki faiz değişimi olmayıca yukarı devam edecek gibi. Ne dersin..

Altını baskılayabildikleri kadar 2100$ altında tutmaya çalışacaklar. Batan bankalar var Abd de. Bugün 100 milyar$ lık banka gümledi. New York Community Bank zıçtı. -%40 bugün. https://www.cnbc.com/quotes/NYCB

Bunun Citi BoFa WellsFaggo ya sıçraması mümkün. Tsunami etkisi olabilir durduramazlarsa.

Amerika daki banka batışları genele yayılıp İsviçre de birkaç banka batarsa zaten Altın sel olup gider. Sanal sisteme güven sarsılınca tek çare Altın her zaman.

Kimse sormuyor.

Wework battı
    Evergrande battı
    Emlak şirketleri battı
    Ofis doluluk oranı %75 lere indi.

Bunlara borç veren bankalar bu zararı nereye yazacak? Dünyanın en büyük piyasası GAYRIMENKUL dür. Buradaki batıklar en az 1 Trilyon $. Bu zararı birilerine sokacaklar artık. Kim kime sokarsa!

8. Fed, faiz oranlarını değiştirmedi, karar 12 üyenin oybirliği ile alındı

Fed, enflasyonun %2'ye doğru hareket ettiğine "daha fazla güven" duyana kadar faizleri düşürmeyecek.

Fed/Powell: Politika faiz oranımız büyük olasılıkla tepe noktada

Fed/Powell: Eğer ekonomi beklendiği gibi gelişirse faizleri bu yıl düşürebiliriz

Sayfa 300/736 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •