Sayfa 880/1024 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    3.5170 den alınan dolarları satsak mı saklasak mı
    Tebrikler, dün öğlen görülen en dip noktadan almışsınız.. Peki bugünün tepesi olan 3,5430 dan da satabildiniz mi sn. Ahme?

2.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Tebrikler, dün öğlen görülen en dip noktadan almışsınız.. Peki bugünün tepesi olan 3,5430 dan da satabildiniz mi sn. Ahme?
    Ben alacaktım ama 3.524 vardı banka sıfır marjla kim satıyor ki bende onunla çalışayım bari beni kaZıklıyorlar demek [emoji23][emoji23][emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben alacaktım ama 3.524 vardı banka sıfır marjla kim satıyor ki bende onunla çalışayım bari beni kaZıklıyorlar demek [emoji23][emoji23][emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de merak etmedim değil FX piyasasındaki gibi 0'a yakın spreadler ile çalışan bu koca yürekli bankayı

4.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Mevduat birikimi yapan ve surekli olarak azda olsa her ay parasina para ekleyen kisiden devletin stopaj kesip yeni sistemde BES ile vatandasa para yatirtip ustune de yuzde 25 tesvik veren devletimiz var
    Burda herkesin kabul ettigi belli bir enflasyon ve mevduat getirinden devletin almis oldugu bir stopaj var devlet hem para biriktirmeye tesvik ediyor hem biriktirdigin paradan vergi kesiyor bana gore BES ile MEVDUATIN cok farki yok ki su andaki enflasyon oranlarinda bankalardan aldiklari oran fiyatlamalari 13-14
    Enflasyon+devlete verilen stopaji oranlasak zaten paramiz ayda yaklasik yuzde 13 kayip veriyor her mevduat sahibide yuksek oran almiyor bu da mevduatcilarin genelinin bu donem icerisinde devlet tarafindan cezalandirildigini gosteriyor son donemde cikan Syin bakanimiz Caniklinin para tasima mevzusu da gercekse mevduatcilarin yatacak yeri yok bana gore resmen (TL mevduatcisiyim) gayet objektif bir yorum yapmaya calistim umarim soylemlerim yanlis anlasilmaz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BES, şahsı olarak Üye değilim ama Babam (56 yaş geçtiği için onu üye yaptık.) Üyedir. Bu sisteme düşük tutarda, 56 Yaş şartına takılmayan, herkesin üye olması savunuyorum. Fakat bu Sistemin hakiki amacı olan çılgın Projelere uzun vadede ucuz para haklama gerçeğini değiştirmez. Reklamlardaki gibi Yatırılan tutarlara birleşik olarak %25 Devlet katkısı verilmiyor, sadece yatan tutara bir kereye mahsus veriliyor ve her yatan para için tekrarlanıyor. Tüm bu %25 katkı payları bir kereye mahsus yatması, 56 yaş şartı olması ve Ülkemizin uzun vadede siyasi durumlarının belirsiz olması nedenlerinden dolayı genç yaşta bu BES sistemine üye olunmasını tavsiye etmiyorum.

Şunu net biçimde ortaya sermek isterim: Devletimiz, ne yaz ki Birikim Yapanın yanında değil. Nitekim Mevduat faizinden (TL) %15 vergi alınmasının yanında Pırlanta gibi lüks ürünlerden %0 vergi alınması Devletimizin geçmişten beri Birikim Yapanları desteklemediğinin en somut göstergesidir.

Öyle nice zorluklarla biriken Birikimleri, en iyi ihtimalle 10 yıl bir sistemin içine hapis etme ile birikim yapmayı teşvik edilmez !

NOT : YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ykb bana 13.35 dedi yeni size nasıl 14.10 oluyor anlamadım.herkese ayrı mı oran veriyor.
    Temmuz ayinda TL vadeli mevduatiniz icin size ozel %14,10 faiz orani! Dilerseniz Cagri Merkezi veya subelerimizden vade donus bilgilerinizi iletin vade donus tarihinizde ozel faiz oranimiz icin sizi arayalim. https://ypkrd.co/lN

5 temmuzda gelmiş idi bu mesaj .Hala aynı oran

Oraya bakmayın .ben şubede mt size ekrana bakıp 13.35 yeni dedi.cok ölü oran.

7.  Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    Temmuz ayinda TL vadeli mevduatiniz icin size ozel %14,10 faiz orani! Dilerseniz Cagri Merkezi veya subelerimizden vade donus bilgilerinizi iletin vade donus tarihinizde ozel faiz oranimiz icin sizi arayalim. https://ypkrd.co/lN

5 temmuzda gelmiş idi bu mesaj .Hala aynı oran
    Yapı Kredi Bankası 1 gün valör yer. Bilginiz olsun.

8. finansbank 200K %13.90 32-60 gün
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 880/1024 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •