Ben alacaktım ama 3.524 vardı banka sıfır marjla kim satıyor ki bende onunla çalışayım bari beni kaZıklıyorlar demek [emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BES, şahsı olarak Üye değilim ama Babam (56 yaş geçtiği için onu üye yaptık.) Üyedir. Bu sisteme düşük tutarda, 56 Yaş şartına takılmayan, herkesin üye olması savunuyorum. Fakat bu Sistemin hakiki amacı olan çılgın Projelere uzun vadede ucuz para haklama gerçeğini değiştirmez. Reklamlardaki gibi Yatırılan tutarlara birleşik olarak %25 Devlet katkısı verilmiyor, sadece yatan tutara bir kereye mahsus veriliyor ve her yatan para için tekrarlanıyor. Tüm bu %25 katkı payları bir kereye mahsus yatması, 56 yaş şartı olması ve Ülkemizin uzun vadede siyasi durumlarının belirsiz olması nedenlerinden dolayı genç yaşta bu BES sistemine üye olunmasını tavsiye etmiyorum.
Şunu net biçimde ortaya sermek isterim: Devletimiz, ne yaz ki Birikim Yapanın yanında değil. Nitekim Mevduat faizinden (TL) %15 vergi alınmasının yanında Pırlanta gibi lüks ürünlerden %0 vergi alınması Devletimizin geçmişten beri Birikim Yapanları desteklemediğinin en somut göstergesidir.
Öyle nice zorluklarla biriken Birikimleri, en iyi ihtimalle 10 yıl bir sistemin içine hapis etme ile birikim yapmayı teşvik edilmez !
NOT : YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Temmuz ayinda TL vadeli mevduatiniz icin size ozel %14,10 faiz orani! Dilerseniz Cagri Merkezi veya subelerimizden vade donus bilgilerinizi iletin vade donus tarihinizde ozel faiz oranimiz icin sizi arayalim. https://ypkrd.co/lN
5 temmuzda gelmiş idi bu mesaj .Hala aynı oran
Oraya bakmayın .ben şubede mt size ekrana bakıp 13.35 yeni dedi.cok ölü oran.
finansbank 200K %13.90 32-60 gün
ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri