Ben alacaktým ama 3.524 vardý banka sýfýr marjla kim satýyor ki bende onunla çalýþayým bari beni kaZýklýyorlar demek [emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BES, þahsý olarak Üye deðilim ama Babam (56 yaþ geçtiði için onu üye yaptýk.) Üyedir. Bu sisteme düþük tutarda, 56 Yaþ þartýna takýlmayan, herkesin üye olmasý savunuyorum. Fakat bu Sistemin hakiki amacý olan çýlgýn Projelere uzun vadede ucuz para haklama gerçeðini deðiþtirmez. Reklamlardaki gibi Yatýrýlan tutarlara birleþik olarak %25 Devlet katkýsý verilmiyor, sadece yatan tutara bir kereye mahsus veriliyor ve her yatan para için tekrarlanýyor. Tüm bu %25 katký paylarý bir kereye mahsus yatmasý, 56 yaþ þartý olmasý ve Ülkemizin uzun vadede siyasi durumlarýnýn belirsiz olmasý nedenlerinden dolayý genç yaþta bu BES sistemine üye olunmasýný tavsiye etmiyorum.
Þunu net biçimde ortaya sermek isterim: Devletimiz, ne yaz ki Birikim Yapanýn yanýnda deðil. Nitekim Mevduat faizinden (TL) %15 vergi alýnmasýnýn yanýnda Pýrlanta gibi lüks ürünlerden %0 vergi alýnmasý Devletimizin geçmiþten beri Birikim Yapanlarý desteklemediðinin en somut göstergesidir.
Öyle nice zorluklarla biriken Birikimleri, en iyi ihtimalle 10 yýl bir sistemin içine hapis etme ile birikim yapmayý teþvik edilmez !
NOT : YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Temmuz ayinda TL vadeli mevduatiniz icin size ozel %14,10 faiz orani! Dilerseniz Cagri Merkezi veya subelerimizden vade donus bilgilerinizi iletin vade donus tarihinizde ozel faiz oranimiz icin sizi arayalim. https://ypkrd.co/lN
5 temmuzda gelmiþ idi bu mesaj .Hala ayný oran
Oraya bakmayýn .ben þubede mt size ekrana bakýp 13.35 yeni dedi.cok ölü oran.
finansbank 200K %13.90 32-60 gün
ALDIÐIM HÝSSEYÝ DÜÞÜRMEYE ÇALIÞANIN DEFTERÝNÝ DÜRERÝM... YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yer Ýmleri