Sayfa 36/1015 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yok geçenlere soruşturma açılmadı hatuna soruşturma açılınca kişisel sayfasından yalanlama yapmıştı. Birileride neden merkez bankasından yalanlama yapılmadı diye sorduğunda müfettişlerin soruşturma yaptığı bir konuda kurum yalanlama yapamaz yapanda o görevde duramaz sızan bilgilerin tamamı doğru ama hafizeyide yiyemezler demiştim. Yeme kısmı doğru çıkmadı. Amavdediğim gibi çocuğunun bakımı konudunda kimseye güvenmeyen bu yüzden anası babası ve bakıcısınıda kurumda bir genel müdür yardımcısının odasına taşıyan çocuğunun bakımı konusunda psikolojik vaka gibi davranan bir bayanın ne kendine ne kuruma bir faydası olmaz.
    Ha tamam, ben de Türkiye Sigorta deyince, şu yeni kurulan bir kurum var ya, yeni tüzük yaptılar ona, hatta seçimler öncesi maaşlarına özlük haklarına kıyak yapılmıştı, varlık fonuyla da bağlantısı var sanırım o yapının, o sanıp helecanlandım.

2. Bu Hafize olayı benim planı bozdu az. Ben seçim ve Bayram öncesi arabayı satıp dövize geçecektim. Şimdi yeni başkan faiz indirimi yaparsa durum değişir. Belki olmaz ABD nin bir bankası 2000 puan indirim bekliyor öyle raporu var. Bir anlaşma mi var. Onlar bir şey biliyor olabilir bu haberi onlar daha önceden de öğrenmiş olabilir hatta bundan sonra ki politikayı da biliyor ihtimali var

İnculuzun vadesi seçimden sonra biter mi diye oturmuş kupon yapıyoruz. Çekirdeklerimiz elimide çıtlayıp seyrediyoruz.eğer oda giderse seçimden sonra ekonominin başına geçecek kişinin işi çok zor. İnşallah kalır yerinde yoksa bugünleri mumla ararız.
    Şimşek'i sıkıştırıyorlardır şimdi para para diye....o da muslukları ne kadar açabileceğini kestiremiyor sanırım...

Hiperenflasyon otobanda....'flasyonun' her türünü yaşatacaklar sanırım...ne skimflasyonmuş arkadaş...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen başka şekilde soruyordun
    Şimdi teheccüd diye soruyon ben 10 da yatar 5 e doğru kalkarım.
    Benim ki uyku düzeni bozukluğu çay kahve beni bozuyor

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Ayde ayırlısı. Herkeşin gönlüne göre olsun. Bol kazançlar herkeşe.

XU100:8665.68
    XU030:9261.34
    Bu adama dikkat edin hem yeni hem çok eski
    İlk açtığı topikte mb başkanı uçtu
    Borsada çok şeylere gebe gözüküyor
    Terste kalıp soyulmayın
    bir halt olacağı yok.

Simitçiler Odası Başkanını çağırıp, zammı geri al, seçimden sonra kallavi yaparsın demişler....arkadaş madem oluyo öyle çağırsanız ya üç harflileri, onlar da yapmasın zam...irrasyonel epik teolojik sokuş yaşıyoruz resmen...

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şimşek'i sıkıştırıyorlardır şimdi para para diye....o da muslukları ne kadar açabileceğini kestiremiyor sanırım...

Hiperenflasyon otobanda....'flasyonun' her türünü yaşatacaklar sanırım...ne skimflasyonmuş arkadaş...
    Benim tahminim akp li firmalar bu kadar faiz artışı beklemiyordu zaten bir çok firma onların ve yeni kuruldu hatta halka arz oldu bir çoğu. Bu faiz ortamı onların fişini çekti. Onlar bir koç değildir ki. Sattıkları ürünler de tekel olsun. Koç bir şekilde faiz maliyetini yansıtır diğerlerinin canı çıkar bence onlar yedi. Muhtemelen de yumuşak faiz inişi olacak.

Bu adama dikkat edin hem yeni hem çok eski
    İlk açtığı topikte mb başkanı uçtu
    Borsada çok şeylere gebe gözüküyor
    Terste kalıp soyulmayın
    Bi de tam tersini, devalüasyon yapıyorlarmış

Koç bugün 10 milyar dolar, hop yarın 5 milyar dolar...

Sayfa 36/1015 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •