Yoğun işlem yapıyorsan aynı menkulde bu resmini attığın yerde gereksiz satırları yok edip resim çek sakla.Ya da gün gün fon yönetir gibi akşam raporlama tutacaksın kendin exelde.
Kurumunun Web sayfasından tarih aralığı vererek yapacağın raporlamalarda aslında senin işini görür. Bunun başka yolu maalesef yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Dayı bazı long işlemleri yazmıyorum
Tahta gelmiş 94xx e 95xx e
Onu yazamam,fiyat yüksek peşime biri takılır, yönetemez pozu diye
Komisyona gelince... gönderilerimi dikkatli okursan
950000 lönk.. 952000 flat yazmaz... 952200 flat yazar... yani 200 puan komisyon paladan tahsil edilir 😎
Yazmıştım daha önce... traderliğin 1. Kuralı komisyon vermeyecen... istersen hesap patlat... ama komisyon verme
Doğal gaz petrol vs bulununca borsada artış beklenir.
Arkasındayız denilen biri gidip de yanında çalışan biri süpriz şekilde geliyorsa milletin asabı bozulur.
Ben galiba yazdım o zaman açık isim belirtilmedi, muğlak bir şekilde dedikodular eleştirildi.
Seçimlere kadar İsmet Abi formülünden vaz geçildi.
TV'de ilk anket sonuçları geldi dendiğinin ertesi günü gönderilmesi manidar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
gün içi işlemler bölümündeki kar zarar. istediğim kar zarar bölümü değil
sanırım orası gün başı maliyetinide ekliyor çıkarıyor ve gün içine ekliyor. oradan hesap ediyor kar zarar. o nedenle hatalı
bana gün içindeki lazım o nedenle soruyorum zaten. sizin kurumdada bunu çıkarabileceiğinizi sanmıyorum.
kendiniz ya excell vs yollarla hesaplamanız lazım.
yoğun işlem açan bir sistem denediğim için bana gün içi bölümü lazım.
neyse
Yer İmleri