Sayfa 56/1015 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    biri sana hiç kafa atmamış belli ...
    Sana iyilik de yaramıyor. Ben iyilik tarafındanyim. Yön şekil belirtmedim. Senin niyetim bozuk arkadaş. Tmm ben sustum küstüm sana.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sana iyilik de yaramıyor. Ben iyilik tarafındanyim. Yön şekil belirtmedim. Senin niyetim bozuk arkadaş. Tmm ben sustum küstüm sana.
    yahu senin adın çıkmış pambikcıya.. işin gücün tıkamak sokmak kafası başı orası burası.

yermiyim len ben bunları

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yahu senin adın çıkmış pambikcıya.. işin gücün tıkamak sokmak kafası başı orası burası.

yermiyim len ben bunları
    Kelimeleri dikkatli seçecen ben varken bir elinde sözlük diğer elinde dilbilgisi kitabı ona göre yazacan yoksa trafik polisi gibiyim anında öperim

4. Yoğun işlem yapıyorsan aynı menkulde bu resmini attığın yerde gereksiz satırları yok edip resim çek sakla.Ya da gün gün fon yönetir gibi akşam raporlama tutacaksın kendin exelde.

Kurumunun Web sayfasından tarih aralığı vererek yapacağın raporlamalarda aslında senin işini görür. Bunun başka yolu maalesef yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağam nasıl ediyon da 10-15 en fazla 30 puan (tamamını kar kabul ediyorum, zarar yok, komisyon da sıfır) kazanıp bu hayatı yaşıyon?
    Dayı bazı long işlemleri yazmıyorum
    Tahta gelmiş 94xx e 95xx e
    Onu yazamam,fiyat yüksek peşime biri takılır, yönetemez pozu diye
    Komisyona gelince... gönderilerimi dikkatli okursan
    950000 lönk.. 952000 flat yazmaz... 952200 flat yazar... yani 200 puan komisyon paladan tahsil edilir 😎
    Yazmıştım daha önce... traderliğin 1. Kuralı komisyon vermeyecen... istersen hesap patlat... ama komisyon verme

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Şimdi pozitif mi açıyoruz pazartesi, son karar bu mu?
    Doğal gaz petrol vs bulununca borsada artış beklenir.

Arkasındayız denilen biri gidip de yanında çalışan biri süpriz şekilde geliyorsa milletin asabı bozulur.

Ben galiba yazdım o zaman açık isim belirtilmedi, muğlak bir şekilde dedikodular eleştirildi.

Seçimlere kadar İsmet Abi formülünden vaz geçildi.

TV'de ilk anket sonuçları geldi dendiğinin ertesi günü gönderilmesi manidar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Dayı bazı long işlemleri yazmıyorum
    Tahta gelmiş 94xx e 95xx e
    Onu yazamam,fiyat yüksek peşime biri takılır, yönetemez pozu diye
    Komisyona gelince... gönderilerimi dikkatli okursan
    950000 lönk.. 952000 flat yazmaz... 952200 flat yazar... yani 200 puan komisyon paladan tahsil edilir ��
    Yazmıştım daha önce... traderliğin 1. Kuralı komisyon vermeyecen... istersen hesap patlat... ama komisyon verme
    asıl o zaman longları davul zurnayla ilan ederdin gibime geliyor ama neyse. öyle diyorsan öyledir.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yoğun işlem yapıyorsan aynı menkulde bu resmini attığın yerde gereksiz satırları yok edip resim çek sakla.Ya da gün gün fon yönetir gibi akşam raporlama tutacaksın kendin exelde.

Kurumunun Web sayfasından tarih aralığı vererek yapacağın raporlamalarda aslında senin işini görür. Bunun başka yolu maalesef yok.
    gün içi işlemler bölümündeki kar zarar. istediğim kar zarar bölümü değil

sanırım orası gün başı maliyetinide ekliyor çıkarıyor ve gün içine ekliyor. oradan hesap ediyor kar zarar. o nedenle hatalı

bana gün içindeki lazım o nedenle soruyorum zaten. sizin kurumdada bunu çıkarabileceiğinizi sanmıyorum.

kendiniz ya excell vs yollarla hesaplamanız lazım.

yoğun işlem açan bir sistem denediğim için bana gün içi bölümü lazım.

neyse

Sayfa 56/1015 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •