Yoðun iþlem yapýyorsan ayný menkulde bu resmini attýðýn yerde gereksiz satýrlarý yok edip resim çek sakla.Ya da gün gün fon yönetir gibi akþam raporlama tutacaksýn kendin exelde.
Kurumunun Web sayfasýndan tarih aralýðý vererek yapacaðýn raporlamalarda aslýnda senin iþini görür. Bunun baþka yolu maalesef yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Dayý bazý long iþlemleri yazmýyorum
Tahta gelmiþ 94xx e 95xx e
Onu yazamam,fiyat yüksek peþime biri takýlýr, yönetemez pozu diye
Komisyona gelince... gönderilerimi dikkatli okursan
950000 lönk.. 952000 flat yazmaz... 952200 flat yazar... yani 200 puan komisyon paladan tahsil edilir 😎
Yazmýþtým daha önce... traderliðin 1. Kuralý komisyon vermeyecen... istersen hesap patlat... ama komisyon verme
Doðal gaz petrol vs bulununca borsada artýþ beklenir.
Arkasýndayýz denilen biri gidip de yanýnda çalýþan biri süpriz þekilde geliyorsa milletin asabý bozulur.
Ben galiba yazdým o zaman açýk isim belirtilmedi, muðlak bir þekilde dedikodular eleþtirildi.
Seçimlere kadar Ýsmet Abi formülünden vaz geçildi.
TV'de ilk anket sonuçlarý geldi dendiðinin ertesi günü gönderilmesi manidar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
gün içi iþlemler bölümündeki kar zarar. istediðim kar zarar bölümü deðil
sanýrým orasý gün baþý maliyetinide ekliyor çýkarýyor ve gün içine ekliyor. oradan hesap ediyor kar zarar. o nedenle hatalý
bana gün içindeki lazým o nedenle soruyorum zaten. sizin kurumdada bunu çýkarabileceiðinizi sanmýyorum.
kendiniz ya excell vs yollarla hesaplamanýz lazým.
yoðun iþlem açan bir sistem denediðim için bana gün içi bölümü lazým.
neyse
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri