Sayfa 421/1002 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Ben nedense ithal muz sevmiyorum, tadı ne diyeyim genetiği ile oynanmış gibi geliyor.

Yerli muz varsa yerim, yoksa kalsın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=YQ1K_0P5E3s
    Şeref Oğuz Hafize Erkan istifasında kimsenin görmediği yere işaret etti: Naci Ağbal
    Bu işte çok tutarsızlıklar var.

Hafize hn. ABD de neden 1 ay kaldı?

1.5 yaşındaki çocuk okuma yazma mı biliyor? Bilse bunu nasıl kavrayacak.

Resmi Gazetede görevden alındığı yazılıyor.

Daha önceki MB başkanı "laf dinlemediği" için görevden alınmıştı.

Hafize hn. kendi kariyeri için nelere itiraz edip imza atmıyordu? Ki dejavu gibi yaşanan MB başkanlarının görevden alınması ve yurt dışından kaynak bulmak için itibar elde etmeye çalışılma, ülkenin risk primi, ülke not artışı vs. konusunda büyük bir çelişki yok mu?

MIT, Yale, Harward mezunu yöneticilere sahip yabancı büyük yatırımcılar 1.5 yaşındaki çocuk, itibar hikayesine inanırlar mı?

1982 doğumlu yeni MB başkanı için M.Şimşek benim önerimle atandı demişse daha önceki başkanla uyumlu bir çalışma olmuyor mu anlamına geliyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Büşra Bozkurt, performansı ile ekonomi tarih kitaplarına geçecek...
    Son düzenleme : virtue; 04-02-2024 saat: 00:49.

Eski başkan Ne dedi;

Kiralar ve ev fiyatları , enflasyon Dünya gerçeği ile uyuşmuyor dedi ve İpini kendi çekti..TR de Beton tarikatını karşına alırsan direk Politikacıları karşına alırsın...Onlar ne yaptı ; bel altı vurmaya başladılar , yok efendim ev beğenmiyor , babası atama yapıyor çocuğu bilmem ne falan , walla bu bel altı vuruşu omurgasızlar hariç kime karşı kullanırsan adam direk işi bırakır ki arka planda daha ciddi sorunların konuşulduğunu düşünüyorum...

Neyse 82 doğumlu bakalım ne yapacak!!!! Cumartesi serbest piyasada döviz fiyatları cumaya göre daha yukarıdaydı...Pzt de aynı eğim devam ederse seçimden önce faiz indirimi başlayacak diye anlıyacağız....

"Enflasyon ve kiralar yüksek" dedi, aniden "baba" haberleri patladı
    https://www.msn.com/tr-tr/haber/yaza...3d90cc6d&ei=12

5. Bir arkadaş da yazmıştı. BİM in bimcell konuşma paketi resmin enflasyon yüzde 60 larda iken 1 yılda 70 küsur TL den 160 TL ye çıkmış olacak.

ÖSYM ise bir yılda sınav ücretlini 114 TL den 290 TL ye çıkarmış sanırım.

Bizim evdeki internet telekom paketi Nisanda dolacak. 2 yıldır 85 TL ödüyorduk.

Şimdi baktım en düşük hız ile paket 430 TL olmuş.

Fiyatlar artık Arjantini de solluyor.

Doları 4 aydır yüzde 10 artış ile tutsan da seçim için memura, asgari ücrete, emekliye yüzde 50 zam yaparsan enflasyonda değişen bir şey olmuyor.

Sen yüzde 50 zam yaptıkça çilingir de geçen yıl 10 TL ye yaptığı anahtarı 50 TL ye çekiyor, dükkan kirasından başka masrafı olmayan berber 2 yıl önce 50 TL ye saç keserken şimdi aynı berber 350 TL ye kesiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir arkadaş da yazmıştı. BİM in bimcell konuşma paketi resmin enflasyon yüzde 60 larda iken 1 yılda 70 küsur TL den 160 TL ye çıkmış olacak.

ÖSYM ise bir yılda sınav ücretlini 114 TL den 290 TL ye çıkarmış sanırım.

Bizim evdeki internet telekom paketi Nisanda dolacak. 2 yıldır 85 TL ödüyorduk.

Şimdi baktım en düşük hız ile paket 430 TL olmuş.

Fiyatlar artık Arjantini de solluyor.

Doları 4 aydır yüzde 10 artış ile tutsan da seçim için memura, asgari ücrete, emekliye yüzde 50 zam yaparsan enflasyonda değişen bir şey olmuyor.

Sen yüzde 50 zam yaptıkça çilingir de geçen yıl 10 TL ye yaptığı anahtarı 50 TL ye çekiyor, dükkan kirasından başka masrafı olmayan berber 2 yıl önce 50 TL ye saç keserken şimdi aynı berber 350 TL ye kesiyor.

Internet için Turk.net veya milleni.com'u önerebilirim Taahhüt yok ve 5 ay sabit ücret garantisi var. Turk.net 1000MBs

Ama taahütlüler gelecekteki fiyat artışına karşı koruyor.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Eski başkan Ne dedi;

Kiralar ve ev fiyatları , enflasyon Dünya gerçeği ile uyuşmuyor dedi ve İpini kendi çekti..TR de Beton tarikatını karşına alırsan direk Politikacıları karşına alırsın...Onlar ne yaptı ; bel altı vurmaya başladılar , yok efendim ev beğenmiyor , babası atama yapıyor çocuğu bilmem ne falan , walla bu bel altı vuruşu omurgasızlar hariç kime karşı kullanırsan adam direk işi bırakır ki arka planda daha ciddi sorunların konuşulduğunu düşünüyorum...

Neyse 82 doğumlu bakalım ne yapacak!!!! Cumartesi serbest piyasada döviz fiyatları cumaya göre daha yukarıdaydı...Pzt de aynı eğim devam ederse seçimden önce faiz indirimi başlayacak diye anlıyacağız....

"Enflasyon ve kiralar yüksek" dedi, aniden "baba" haberleri patladı
    https://www.msn.com/tr-tr/haber/yaza...3d90cc6d&ei=12

Amerikada 2023 te satılan evlerin %44 ünü Blackrock veya alt firmaları yapmış. İleride herkes evini Blackrock üzerinden kiralamak zorunda kalacak. Kapitalizm öldü. Helvasını kavurup yiyelim mi?

"44% of all single family home purchases in 2023 were by private equity firms"

"AKA: BlackRock"

https://medium.com/@chrisjeffrieshom...3-0c0ff591a701

8. Sarı Teneke seni çağırıyor. Ses ver.

Husiler duyurdu: ABD ve İngiltere den Yemen e bir saldırı daha.

Yemen deki Husiler, ABD ve İngiltere'nin ülkenin batı sahilindeki Hudeyde kentine saldırı düzenlediğini duyurdu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...i-daha-2171318

Sayfa 421/1002 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •