Sayfa 83/1015 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Viop LIX

bir de sahol hikayesi var ki bu şirket 3 yıl önceki şirket değil. çok değiştiler.

aynısını dohol için söyleyebilirim. o biraz daha trajik. ite kaka cnn türk ellerinden alındı, onlar da çok daha iyi bir yöne evrildiler.

aynı zamanlar iş bankasındaki chp paylarına çökeceğiz diyen bir yönetim en basitinden evrensel miras hukukunu ihlal eder.

bu ülkeye yatırımcıyı boşver turist bile gelmekte tereddüt eder.

selametle bol şans.

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=dw1tmGFU0cw

Karacaköylü dilberlere selam söyle
    O tarafa bir kere gittim. Daha da gitmem herhalde

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bir de sahol hikayesi var ki bu şirket 3 yıl önceki şirket değil. çok değiştiler.

aynısını dohol için söyleyebilirim. o biraz daha trajik. ite kaka cnn türk ellerinden alındı, onlar da çok daha iyi bir yöne evrildiler.

aynı zamanlar iş bankasındaki chp paylarına çökeceğiz diyen bir yönetim en basitinden evrensel miras hukukunu ihlal eder.

bu ülkeye yatırımcıyı boşver turist bile gelmekte tereddüt eder.

selametle bol şans.
    Elinize sağlık. SAHOL meselesinde görüşlerinizi daha ayrıntılı anlatsanız keşke.

DOHOL meselesi ise CNN TÜRK ile sınırlı değil zannımca, daha çok da DYHOL tarafı aslında trajik.
    Benzer bir hikaye geçmişte Uzan'lar(kural tanımayanlara kuralsızca çökme) hikayesinde yaşandı sanırım.
    İŞ Bankası ve iştirakleri meselesi ise temcit pilavı gibi, arada ısıtılıyor... Lakin uygun koşullar oluşmadı, oluşturulamadı bizim bilmediğimiz nedenlerle sanırım.

Bu ülkede PAYPAL(kahvede oturan vatandaş "derdini s.keyim" diyecektir muhtemel) yasak,
    AIRBNB yasak gibi...,
    UBER yasak(ben T.C. vatandaşı olarak götümü tuta tuta biniyorum çok zorunluysam taksiye...),
    TRY bütün dünya vatandaşları için pahalı...
    Bu nedenle Turizm biraz sıkıntılı. Kur ve ithal ikame nedeniyle ihracatta öyle.

Lakin ne gam.
    1. Körfez'den gelen ne idüğü belirsiz bir sermaye,
    2. "Her gün yakalanan" Interpol kaçağı uluslararası suç örgütleri vb mevcut.

Sırf "Sosyal Medya Fenomenleri" ni silkelesen Milyar USD para çıkıyor altından.

Sonra kira neden pahalı, simit neden 15?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çözdünüz mü gaye hanım olayını ve pazartesi nasıl açılır pıst 100
    Önce aşağı sonra yolunaçın tabakhaneye bok yetiştireceğiz gibi yukarıya.
    bir halt olacağı yok.

Böyle günlerde daha sakinim.
    Şimdilik Kural 8 e sadık kalayım bakalım.

http://selimkerim.com/42altinkural.htm
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

ABD'de FED, Mart'ta faiz indirimi de nerden çıktı, ben böyle bir şey demedim ima dahi etmedim, bu beklentiyi siz yarattınız, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, dedi piyasalara..

Piyasalar da (ABD'de), inadına ters bir ralliyle, her şeyin en iyi, en bol, en negatif reel faizli olduğu, herkese elden para dağıtılan zirveyi de aşarak bütün shortçuları torbaya doldurmayı tercih etmişti, hemen faiz indirimleri gelecekti, oldu da bitti enflasyonu yendik moduna geçmişti.

Şimdi, piyasaların FED'i, sert bir sarkışla, erken faiz indirimine ikna etmeye çalışabileceği konuşuluyor.

Kıllanıyorum, kıllanıyorum, bu yaklaşım/küresel Palagillerin algı manipülasyonu tasavvuru, bizim için de niye geçerli olmasın diyorum, üstelik bunu yurt dışı piyasalarla korole ederseniz, hesap vermekten de yırtabilirsiniz, öyle ya koskoca SP500 beyin üstü çakılmış, bizlik bir şey yok El Patron demek imkanı da doğar.

Bizde temel sorun şu, doların adil değeri ne, dolar yerel seçime kadar kaçta tutulacak, sonrasında kaça salınacak?

Bunu bilmeden, TL bazlı orta vadeli (3-4 ay) projeksiyon oluşturmak zor.

Egzajere edeyim, aslında değil ama;

Dolar bazlı 3 ay sonra 214 dolara düşeceksek, seçime kadar dolar 32, sonrasında en az 32x1.25 yani 40 ise, 214 dolar 8560'a tekabül eder.

Arkadaş, demek ki biz seçim sonrası 214 dolarda 8560'da dip yapacağız...İyi de kardeşler, TL bazlı düşünürsek kaça çıkıp da kaçtan 8560'a düşüp dip yapacağız, hadi buyur....

Tam KKM nin duyurulması esnası ve 1-2 haftalık öncesi dönem gibi, TL bazlı ralli yaparken, dolar bazında aslında düşüyor olmak gibi...

Toparlarsam, ben aslında seçim sonrası düşüş zigzagını, yukarıda belirttiğim gibi gerçekleşmesini, zigzag düzeltme B dalgasının seçim öncesi zamanca genişledikçe genişlemesini ve aşağıya vermemelerini bekliyorum...ama ilk başta söylediğim gibi kıllanmaya başladım, bizim Palagiller, küresel Palagillerden beklenen hareket gelirse(FED'i erken faiz indirimine ikna için sert aşağıya verme) pek yakında, onlarla birlikte hareket ederler mi acep?

Ne fark var, e kur düşük, bu kur değeriyle 214 dolara giderse patates olur bütün KY...

sahol mevzusu epey karışık. sonda yazacağımı baştan yazayım. mutlu sonla bitme ihtimali çok yüksek.

şirket varlık satıp sürekli yenilenebilir enerji gibi teşviği ve katma değeri yüksek, amortismanları düşük alanlara yatırım yapıyor.

bu arada da ortaklar sürekli alım yapıyor.

şirketin aşağı yukarı ne yapmaya çalıştığı belli, onda şüphe yok.

ama bu yatırım işlerini hangi şirkete ihale ediyor? 2-3 tane buldum tam emin değilim.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Önce aşağı sonra yolunaçın tabakhaneye bok yetiştireceğiz gibi yukarıya.
    Eğer herkes önce aşağıya ineceğini biliyorsa, kimse elindeki malı satmaz ve böylelikle de düşüş olmaz.
    Bence yarın sabah viop açılışı tam curcuna olacak.
    İki sene önce altınf yi tam da yıl kapanışında yüzde yedi arttırmışlardı. Onun gibi unutulmayacak bir açılış olacak.

Sayfa 83/1015 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •