Sayfa 317/736 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. Ben bu ara full güvenli taraftayım. Tüm portföy;
    RPD,RIK,HDA,IJH

2. altıncılara sapladılar gene ama onlarınkini piyango oynamak gibi düşünmek lazım..ya çıkarsa diyceksin yıllarca oynamaya devam edeceksin.

3.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Merhaba,
    PPF deki parayı HDA, EYT, GJB ve IPB arasında böldüm. Umarım pişman etmez.

ne olacağını kimse bilemez. getiriyi arttırmayı deniyoruz. olmadı başka bir şeye çevireceğiz. geleceği kimse bilemez. riski azaltıp dengelemeye çalışıyoruz. bunlardan zarar etmeyiz. imkansız. ama tek hedefimiz minimum Mevduat getirisinden fazla getiri elde etmek, ve mümkünse gerçek enflasyon oranının üstünde bir getiri elde etmek.

üstüne de bazı değişken ve hisse fonlarından eklemeler yaparak devam edilebilir diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    altıncılara sapladılar gene ama onlarınkini piyango oynamak gibi düşünmek lazım..ya çıkarsa diyceksin yıllarca oynamaya devam edeceksin.
    altın seneyi 2100 ortalamayla kapatsın öpsün başına koysun
    50 dolarlık aşağı ve yukarı marj var millete taşıtıyorlar, ne temettü ne faiz bazen yıllarca taşırsın..

5.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    altıncılara sapladılar gene ama onlarınkini piyango oynamak gibi düşünmek lazım..ya çıkarsa diyceksin yıllarca oynamaya devam edeceksin.

nereye sapladılar. benim maliyet 1800$. şu anda en çok karda olduğum fonlar Altın fonlarım. saplanan bir şey yok. Altını parça parça alırsan ve büyük düşüşlerde daha fazla alırsan zarar etmen mümkün değil. Altın çıkarma maliyeti giderek artıyor. Dolayısı ile Altın kendini çıkarma maliyetinin üstünde dengeliyor. Maliyetler artınca daha yukarıda dengeleniyor. 2000$ taban oldu dikkat edersen. Daha aşağı salamıyor. Demek ki üretim maliyeti oralarda ki alıcılar altındaki bir değere izin vermiyor. Misal olur da altın 1950$ lere ve daha aşağısına gelirse ciddi yüklü Altın almak lazım. Geleceğini sanmıyorum.

Gümüşte de 22$ altına gelemiyor. Altında da 2000$ altına gelemiyor. Fiziki piyasa düşük rakamlarda kuruyor, mal kalmıyor, veya üretilmiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    altın seneyi 2100 ortalamayla kapatsın öpsün başına koysun
    50 dolarlık aşağı ve yukarı marj var millete taşıtıyorlar, ne temettü ne faiz bazen yıllarca taşırsın..
    amerikanın nerdeyse iran'ı bombaladığı haftasonu ertesinde -1 yapmış emtiayı niye taşıyım hocam. dediğim gibi taşıyanların amacı tarihi bir yükselişe denk gelme umudu olabilir sadece. onda da aslında benim gibi her maaş günü bir çeyrek milli piyango al yeter, vermeye niyeti olan allah ordan verir.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    nereye sapladılar. benim maliyet 1800$. şu anda en çok karda olduğum fonlar Altın fonlarım. saplanan bir şey yok. Altını parça parça alırsan ve büyük düşüşlerde daha fazla alırsan zarar etmen mümkün değil. Altın çıkarma maliyeti giderek artıyor. Dolayısı ile Altın kendini çıkarma maliyetinin üstünde dengeliyor. Maliyetler artınca daha yukarıda dengeleniyor. 2000$ taban oldu dikkat edersen. Daha aşağı salamıyor. Demek ki üretim maliyeti oralarda ki alıcılar altındaki bir değere izin vermiyor. Misal olur da altın 1950$ lere ve daha aşağısına gelirse ciddi yüklü Altın almak lazım. Geleceğini sanmıyorum.

Gümüşte de 22$ altına gelemiyor. Altında da 2000$ altına gelemiyor. Fiziki piyasa düşük rakamlarda kuruyor, mal kalmıyor, veya üretilmiyor.
    aylardır burda amerika batıyor, nasdaq çakılıyor, altın, gümüş uçacak kaçacak diye sayıklıyorsun. Ne dediysen tersine çıktı. Hala konuşuyorsun.

https://www.youtube.com/watch?v=P69TodoHWqc

8. bu youtu.be de yaşlı cihat hoca diye biri var milleti altına kitledi
    Param yok kafam rahat

Sayfa 317/736 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •