https://www.dizibox.in/diziler/snowpiercer-izle/
Arkadaşlar size uygun olan bu. Hem böylece anlam kargaşası da çıkmaz.![]()
https://www.dizibox.in/diziler/snowpiercer-izle/
Arkadaşlar size uygun olan bu. Hem böylece anlam kargaşası da çıkmaz.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu topicte yazmaya başladığım günden bu yana tek yöne yazdım. Zira bunu çok net ifade eden bir kaç arkadaş daha oldu bu topicte. Siz yükselişe inanmadınız.Maçta kaybetmişsiniz 888 tane gol pozisyonuna girilse ne olur.Bu iş sonuç işi.Doğru yoldan puan verilmez bu işte.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Beni tartışırken lütfen araya karıştırmayın...arada meze olmayalım.
Ben her şeyi görebildiğimi iddia etmedim hiç bir zaman. Hatta iddialı olamamak gibi bir sorunum var, iyi ve kötü ihtimalleri ve bunların arasındaki geçiş yerlerini görebiliyorum sadece...
Bu bir sürekli mücadele hali...
Yazdınız madem, 3500 lerden max 4300 lere tepeceğini değerlendirdim, tepti de, az bir şey değildi yani, %22 lik bir hareket...
Ama 4400 e uzattığı an, takip ettiğim kalıbın yanlış olduğunu fark ettim, zaten 4600 e devam etti.
Son kalıbı görmem, tam 4103 e sarkıtıp, olası 1 tepesini 27 Ekim'de örtüp yukarı sert hareketi esnasında oldu. Oldukça ekstrem bir yapıyı tercih ediyordu, 4600 ün üstüne çıkınca netleşti, en az 4950 si var dedik, olası 5050 hedef diye çizdik.
Orada da homojen değil borsa. 7 tane hisseyle SPX Palası at koşturuyor. Bir el çiziyor grafiği. Azılı EWP düşmanıyken de aynı şeyi şöylüyordum, şimdi de....Ama bir farkla....Adam bunu bazı kalıpları kullanarak yapıyor...Kalıbı gördüğünüz an, konforlu bir dönem başlıyor. Kalıp bitince veya üst kalıp bir yere dayanınca, yine belirsizlik başlıyor, tıpkı TCELL gibi misal..Dolar bazlı TCELL de büyük kalıp ne, belli değil şu anda. Tam arada duruyor, ya LD çizdi, ya 1-2, 1-2, 1-2-3 yaptı.
İnsanlar buranın viop topigi oldugunu unuttu aslında. Spot mantığıyla yorumlar yapılıyor sürekli.
(Teminatlarla oynanmamış haliyle) Spotta aman nolcak dediğiniz -1, burda -10 demek, hatırlatayım. Hani saat 17ye doğru shortlarla dalga geçiliyordu ya, saat 17de 97200 civarı long poz açan kişiyi bu gece uyku tutmaz normal şartlarda.
Ancak burayı kullananların çoğu vadeli işlem yapmıyor yorumlardan anladığım kadarıyla
endeksin şu % 11 lik yükselişinde .. önceki halka arz hisseleri uçmuş..
nerdeyse tamamı kaçgündür tavan tavan tavan.
![]()
Yer İmleri