Sayfa 164/1015 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İnsanlar buranın viop topigi oldugunu unuttu aslında. Spot mantığıyla yorumlar yapılıyor sürekli.

(Teminatlarla oynanmamış haliyle) Spotta aman nolcak dediğiniz -1, burda -10 demek, hatırlatayım. Hani saat 17ye doğru shortlarla dalga geçiliyordu ya, saat 17de 97200 civarı long poz açan kişiyi bu gece uyku tutmaz normal şartlarda.

Ancak burayı kullananların çoğu vadeli işlem yapmıyor yorumlardan anladığım kadarıyla
    bana kalırsa forum yazarlarının neredeyse tamamı alsatçı

spottada durum bu.

varmı 10 sene önce yatırım amaçlı hisse aldım diyip hala tutan ? geçmişte alıp sattığını demiyorum !

o insanlar genelikle foruma girmez bile.. hisseye günlük bile bakmaz .. açar bakar ayda bir yatırımım ne durumda diye

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İnsanlar buranın viop topigi oldugunu unuttu aslında. Spot mantığıyla yorumlar yapılıyor sürekli.

(Teminatlarla oynanmamış haliyle) Spotta aman nolcak dediğiniz -1, burda -10 demek, hatırlatayım. Hani saat 17ye doğru shortlarla dalga geçiliyordu ya, saat 17de 97200 civarı long poz açan kişiyi bu gece uyku tutmaz normal şartlarda.

Ancak burayı kullananların çoğu vadeli işlem yapmıyor yorumlardan anladığım kadarıyla
    Normal abi. Sortcuyla her zaman dalga geçilir. Geçen biri bana sen nasıl Türkçüsün sort kovaliyorsun yazdi sanki endeksi sortcular dusuruyor

3.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Tarih TP BISTTLREF ORAN
    08-09-2023 26,28
    11-09-2023 26,43
    12-09-2023 26,34
    13-09-2023 26,24
    14-09-2023 26,30
    15-09-2023 26,50
    18-09-2023 26,50
    19-09-2023 26,50
    20-09-2023 26,50
    21-09-2023 26,50
    22-09-2023 28,50
    05-02-2024 46,03
    Sn Borsacı Beyefendi,

Teşekkür ederim, ama bu oran verisi, bize kümülatif getiri datası lazım rasyo yapmak için, vardı o bir yerde de, şimdi çok da uğraşamayacağım bununla, hatırlayamadım.

Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bana kalırsa forum yazarlarının neredeyse tamamı alsatçı

spottada durum bu.

varmı 10 sene önce yatırım amaçlı hisse aldım diyip hala tutan ? geçmişte alıp sattığını demiyorum !

o insanlar genelikle foruma girmez bile.. hisseye günlük bile bakmaz .. açar bakar ayda bir yatırımım ne durumda diye

Yanlış bir çıkarım.En azından benim için. Ben gerekmedikçe pek işlem yapmam.Ama full time ekran izlerim.Çünkü sürekli izlenen tahtalarda yapılan analizin başarılı olma olasılığı daha yüksek.Buradayım muhabbet güzel. Hem de mesela ben pek hisse bazı dışında haber ve çoğu gelişmeleri takip etmiyorum. Burada paylaşılan bir çok haber söylenti ve benzeri şeyler bana bayağı bir zaman kazandırıyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Normal abi. Sortcuyla her zaman dalga geçilir. Geçen biri bana sen nasıl Türkçüsün sort kovaliyorsun yazdi sanki endeksi sortcular dusuruyor
    iyiki zındık kafir atayiz dememiş

ben geçmişte .. reyiz düzeni ve oluşumundan kaynaklı.

her vatan sever insanın dolar en azından euro alması gerektiğini savunmuştum. ve hatta özelikle fabrikatörlerin.

bilale anlatır gibide anlatmıştım durumu.

ha şimdi şirketin kredi riski .. bilmem ne riski olan işletme sahibi var ise..

1/30 fiyattan dış mihraklar beleşe alır işletmeni elinden.

adamlar için para mı

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yanlış bir çıkarım.En azından benim için. Ben gerekmedikçe pek işlem yapmam.Ama full time ekran izlerim.Çünkü sürekli izlenen tahtalarda yapılan analizin başarılı olma olasılığı daha yüksek.Buradayım muhabbet güzel. Hem de mesela ben pek hisse bazı dışında haber ve çoğu gelişmeleri takip etmiyorum. Burada paylaşılan bir çok haber söylenti ve benzeri şeyler bana bayağı bir zaman kazandırıyor.
    istisna durumlar olabilir tabi.

genel durum bu bana göre.

nereden biliyorum hisse topiclerinden..

şuradan aldım buradan sattım tonla ileti... vs vs..

vioptan pek farklı yok

7. Sayın Emlak o şirket sahiplerinin az bir kısmını ayırıyorum. Çoğunluğunda öyle film fırıldak var ki onlara hiçbir şey olmaz. Mecnur Çolak rahmetli bir çoğunun yanında melek kalır.

Kazanılıyorsa sonuçta bu işi kazanmak için yapıyoruz herkesin tarzı amaçları hedefleri farklı olabilir. Ama piyasanın altında getiri elde edenlerin kendilerini bir gözden geçirmesi lazım.

Benim şu an en çok güvendiğim şey Kemal Dervişin programına bağlı kalındığında başarılı olunduğunu ve piyasalarda neler olduğunu bir fiil tecrübe ettim. Umarım hem Ülkem için hem de bir borsa yatırımcısı olarak sonuçlar yine aynı olur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi o tipler iyice beter zaten ancak burayı kullanan ve tek yaptığı iş spotta mal taşımak olan biri de gelip bilmediği viop konusunda yorum yapmayıversin.

Örnek, short açanlarla spotçularin dalga geçtiği dakikalarda Mert abi 9725 şortladi şu anki fiyatla %5 kârda. (2x teminat desen %2.5)

Burası viop topiği ama yorumlar spot gerçekten vadeli işlem yapan 10 kişi ya var ya yok. Zaten viopta yoğun işlem açan biri günde 20 post atmaz buraya. Neyse ben yükseldim ama neye yükseldiğimi de unuttum

Sayfa 164/1015 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •