Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
iyi de bunları bilmek zorundasın ! zorunda mıyım ? EVET ! zorundasın... limon gibi sıkılmayalım diye SHP ye verdiydik oyları zamanında mahallecek...
https://www.youtube.com/watch?si=Px_...ature=youtu.be
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
lucky dayı geldi mi ? GELMİŞ
dayı gel bugün sana... karabük, kastamonu, eflani yapalım
https://www.youtube.com/watch?v=p7WKBZlxLMk
sürüyom ben
vobda battuk... çivi çiviyi söker... son paralarımızı yiyekte, bazartesiye allah böyük
Devlette hesaplar doğru yapılıyor mu şüpheliyim. Genelde kol kırılır yen içinde kalır, şeriatın kestiği parmak acımaz prensibi var. Gerçi Sayıştay var inceliyordur.
Özel sektörde ise devlet vatandai ilişkisi yerine client server ilişkisi var, gerektiğinde boykot ediyor ya da işçiler protesto ediyor grev yapıyor yanlış var ise düzeltiliyor.
Çok eskiden MEYAK diye bir şey çıkmış, sonra KEY, Tasarrufu Teşvik Fonu, Birikimli Hayat Sigortası en son BES ve zorunlu BES çıktı. Emekli Sandığı işi de yıllardır tam oturmadı.
Yeterince açık olarak tartışılmadan, olası her tür senaryo incelenmeden karar alınıyor çok sonra hataların farkına varılıyor.
Gerçi askeriyeyi ayrı tutmak isterim, ortada bir şey yokken her türlü olasılığı düşünüp hazırlık yapıyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
SAYIŞTAY mı ?
he inceliyordur... çok gözlersin
30 kasım 2002'den beri sayıştay refüze.. öyle bir kurum yok
250 milyar dolar soygunun, hırsızlığın 1 kuruşu geri alınabilmiş mi ?
yasama, yürütme,yargı... hepsi iptal
birtek REYİZ
yeni ALLAHIMIZ
en azından hergün görüyoruz..
HATAY'da 132 konut yapılmış... AÇ
kibrit çöpünün açılışını bilem bile o yapıyor... o olmazsa acımızdan öldük amk
Tarihsel Materyalizm diye bir felsefe var, bunlar komunist, dinsiz, imansız, Allahsız, kitapsız diye sevilmiyor. Bir ara anayasal olarak yasaktı galiba, seçimlere girecek partileri sıralarken komunist partisi veya ona benzer bir şey geçti.
Bu adamların felsefesinden de yararlanmak gerekirdi. Hesap düzgün olmaz ise sonuç büyük ihtimal hatalı olur.
Belki de öyle olması isteniyor.
Bugün düşündüm Sayıştay, Danıştay, Yargıtay yeni sözcükler ama artık kulağa normal geliyor. Kuranların aklında bir şeyler mutlaka vardı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri