Sayfa 231/1015 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cevdet hoca gene çok net konuştu. Bravo
    gaye,Fatih, cevdet hoca arasındaki fark kendini nasıl belli ediyor bam bam net
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gaye,Fatih, cevdet hoca arasındaki fark kendini nasıl belli ediyor bam bam net
    Kendine güveni tam olaya hakim. Bu işin ustası benim der gibiydi. Ama inciluz şimşek Cevdet hoca demiş Cevdet hocanın adaşı Hatice hanım demiş Reis de orta yolu bulmuş söylenti öyle de bence fikren zikren kalplerinde Fatih var. Daha iki yeni üye atamayı bekliyor onlar gelince denge değişir.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bende gerekli şartlar oluşmadan bu sefer düşürmeyecekler diyorum. Kerem alkin neyi bilmiş bu zamana kadar?

Çünkü bu sefer durum 3-5 betoncu kurtarma durumu değil. Onlar biraz libyaya Iraka Ukraynaya gidip çalışsın.Bir zahmet onları tüm ülke olarak beslediğimiz yeter.

Mb başkanı kem kümcü değil bu belli alt yapı var. Bu adamı zorlarlarsa basar geçer istifayı efsane olur. Rahat bıraksınlar işini yapsın.
    çok ilime bilime uyan bir yönetimimiz var ya...

nas orda duruyor size ne oluyor diyip çıkar işin içinden...

birde bu operasyonu kim adına çektiniz manşeti...

miss......
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SONDAKİKA | Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Anayasa Mahkemesi kararlarına uymayanlara yönelik açıklama yaptı:

• Kesinleşen bir karara karşı başvuru yapıldığında bu kararı yorumlamak Anayasa Mahkemesi’ne aittir.

• Anayasa Mahkemesi’nin kararlarına katılmasanız da bu kararlara uyulması bir zorunluluktur.

• Bir hukuk devletinde katılmasak da bu kararlara uyulması anayasal bir zorunluluktur.

• AYM kararları 153'ncü maddeye göre kesin olup gerçek ve tüzel kişileri bağlar. Kararların uygulanması her şeyden evvel Anayasa'nın hepimizi bağlayan bir toplum sözleşmesi olmasının zorunlu bir sonucudur.
    Erdoğanın olduğu salonda bunu söyledi......ilginç şeyler olacak önümüzdeki günlerde......bakalım karşı cephe susacak mı....itiraz mı edecek......peki devlet bahçeli ne diyecek.......en çok o konuşmuştu.......

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kendine güveni tam olaya hakim. Bu işin ustası benim der gibiydi. Ama inciluz şimşek Cevdet hoca demiş Cevdet hocanın adaşı Hatice hanım demiş Reis de orta yolu bulmuş söylenti öyle de bence fikren zikren kalplerinde Fatih var. Daha iki yeni üye atamayı bekliyor onlar gelince denge değişir.
    Bu söylentileri kendileri bile çıkarttırıyor olabilir. Sonuçta her böyle şeyler ortama düştüğünde piyasada ayıklama oluyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. ÜFE genelde kurlar ile uyumlu oluyor.

TÜFE'de gıda, kira, hizmet daha ağırlıklı.

Telekom hizmetlerine zammı unutmak lazım.

Konutlarda elektirk, su, doğalgaza çok zam olmaz diye tahmin ediyorum. Şu kadara kadar indirimli sonra zamlı diye bir şey var. Onu seçmlerden sonra abartabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bozkurt reis Çıtak reis IBANima para gelmemiş. Hayırdır neyinize güveniyorsunuz. Hani vardı ya. Müslüm diye bir hıyar varmış. Onlarda Müslüm un tarlasına gidiyor. Müslüm golf oynarken bunlara zaman harcıyor. Sonra golf için açın dedi ya.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ÜFE genelde kurlar ile uyumlu oluyor.

TÜFE'de gıda, kira, hizmet daha ağırlıklı.

Telekom hizmetlerine zammı unutmak lazım.

Konutlarda elektirk, su, doğalgaza çok zam olmaz diye tahmin ediyorum. Şu kadara kadar indirimli sonra zamlı diye bir şey var. Onu seçmlerden sonra abartabilirler.
    Kademeli bir zam olabilir ama zam kesinlikle olur. İddiaya girerim elektrik ve doğalgaz zammı olacak. TÜİKe bak. İkisinin ağırlığı azalmış hayırdır.

Sayfa 231/1015 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •