Sayfa 232/1015 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kademeli bir zam olabilir ama zam kesinlikle olur. İddiaya girerim elektrik ve doğalgaz zammı olacak. TÜİKe bak. İkisinin ağırlığı azalmış hayırdır.
    Elenktürüke zam gelmeyenbilür, bu sene yenilebilir enerji şirketleri mantar gibi çoğalıyor, elenktürük ihraç etmeye başlarız yakında
    Hamdım Piştim Yandım

2. Kur artışı %36 nın altında olacak mesajı verdiler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. E haniko düdüko? Konuşma bitti bişi olmadı. Bozkurt reis de tepe şurası demedi.

Konuşma da sıkıcıydı bu arada

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    964750... şort denemesi
    15 dakikam var... ya zarar 2000 e düşecek.. yada burada 6000 i saplayacak

5. Döviz borçlusu olan veya ithaltçı olanlar şanslı olur.

Şirketler döviz cinsi borçlanmaya başlamış.

Şirketler atıyorum bankalardan 10 milyar dolar kredi alıyor, banka o kadar dövizi bozdurabiliyor kur baskılanıyor. Şirketler genelde hedge etmiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Fatih Karahan da tıpkı eski başkan Hafize Gaye Erkan gibi ABD’den gelmiş ve başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Yılın ilk enflasyon raporunun açıklanmasının ardından soru cevap kısmında Karahan’a Gaye Erkan’ın geçinemediğini ifade ettiği röportajı anımsatılarak, kendisinin geçinip geçinemediği sorusu yöneltildi. Karahan o soruya dikkat çeken bir yanıt verdi

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    15 dakikam var... ya zarar 2000 e düşecek.. yada burada 6000 i saplayacak
    Bozkurt reisin bir zamanlar hektaşi tarikatına bağışları vardı alışkanlık yapıyor gibin

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    E haniko düdüko? Konuşma bitti bişi olmadı. Bozkurt reis de tepe şurası demedi.

Konuşma da sıkıcıydı bu arada
    Günün tepesi görülse işaretliycem ama herif göstermiyor. Heralde denüşük bir planı olmalı, izlemedeyiz dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 232/1015 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •