Şuan araba motor ustası inşaat tadilatı yapanlar doktor dan fazla para alıyor. Benim kayınço ev tadilatı kapı pencere vs montaj yapıyor. Aldığı günlük 5 bin en az net kalan bir de al sat var hurda var. Üstelik keyfine göre iş alıyor millet sırada bekliyor benim üç işim var ikisinin parası ödendi biri nisandan bu yana diğeri Ekim'den beri bekliyor. Adamın bankadan milyonlarca lira dönüyor hiç hesap soran yok. Benim zorumla mükellef oldu. Şuan dediğim şekilde resmi çalışıyor. Ama kayıtdışı bir çok işletme restoran var. Sadece üç beş rüşvete bakıyor sistem.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Gubrf sosyal medyada dillendiriliyor şimdi de.
Tek bir soru 2019 RTE nın Mehmet Şimşek hakkında yaptığı Halk bank konuşmasından sonra orada ne dediğini biliyoruz , peki RTE nin konuşmasından yola çıkarsak böyle ithamda bulunan bir kişi ülkenin ekonomisinin başına nasıl getirildi.
bu soruyu 2019 da konuşmadan sonra sorsaydım bu kadar net yazabilirmiydin sonuç olarak burası Türkiye her an herşey değişebilir çünkü liyakat ve ülke menfati yerine şahısların menfaatleri üzerine kurulu bir düzen mevcut.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri