Şimdi ağır konuşacagim da neyse. Sanayi bakani az bile demiş. Senin gibi vizyonsuzlara demedi bunu. Öngörüsü olanlara dedi. Bizim ardyz nin 6 yil sonra en az 2 milyar dolar olacağını gormemek icin biraz kör olmak lazım. 6 yılda dolar 70 lira olsa şirketimizin piyasa değeri 140 milyar eder. Hisse başi 700 ila 900 arasina gider. Ben biraz daha palavra atayim . 3 yılda bin lira beklentim var desem herkes guler bana. Yatirim tavsiyesi degildir. Beni baglar
Bilançolar dolar olsaydı, muhtemelen Enflasyon muhasebesi uygulamayacaktı. Benim mantığıma göre,
2022/9 9.4 milyon dolar
2022/12 18 milyon dolar
2023/9 17 milyon dolar kar gelmiş.
2023/12 30 milyon dolar ile 34 milyon dolar arası kar beklerim. Tutmama ihtimali çok yüksek ama [emoji2]
Dolar kurunu 30 dan almayın hata edersiniz, 23.75 den hesaplarsan 712 milyon tl civarı kar beklentisi ortaya çıkar.
Herkesle saygısız bir üslup ile konuşmaya son vermelisin. Gelmiş bugünkü değerini dolar olarak hesaplayıp 3 milyara dolara ulaşması için ne kadar yükselmesi gerektiğini hesaplamak yerine 6 yıl sonra dolar 70 lira olsa gibi cahilce bir hesap yapıyorsun sonra da birşey biliyormuş gibi etrafa catiyorsun.
EDS işine 20 bin dolarlık iş diyen sen, SAMAT SAMAT diyen sen herkese çatan yine sen. İlla yüzüne mi vuralım
Bu hafta 50 li fiatlara alışırız dedik 50 nin üzeri için bir kurumun 400-500 bin lot mal alması lazım.. Bellimi olur Arda kardeşten güzel bir kap sürprizi gelirse 52 ninde üzerine otururuz..
Yer İmleri