Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hakikî taş baskı zeytinyağı yemek için ise, zeytinler taş baskıya gireceği zaman üreticinin başında dikelmek.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hakikî taş baskı zeytinyağı yemek için ise, zeytinler taş baskıya gireceği zaman üreticinin başında dikelmek.
    Onu Ayhan Başkandan alacak artık. Forum üyelerine bir güzellik yapsın bağlantı kursun.

3. Düzce ye sonbaharda gidemedim gitseydim 700 800 tl ye kalite kestane balı bulabilirdim.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben bunu yapmistim Dalaman'da otururken.

CHP ilce teskilatinda zeytinligi olan dostlar vardi.

Ne zaman sıktırsalar hurmet eder benim icin 2 litre ayirirlardi.

Sagolsunlar.

Ben o doneme kadar lezzet olarak zeytinyagi nedir bilmezdim.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    zeytin yağı ile biraz ilgili olanlar taş baskıyı hiç önermez, nedenleri internette bulunabilir..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Onu Ayhan Başkandan alacak artık. Forum üyelerine bir güzellik yapsın bağlantı kursun.

Ben Ayvalığa gider zeytinler taş baskıya girerken, litreliğimi açar başında dikelirim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    zeytin yağı ile biraz ilgili olanlar taş baskıyı hiç önermez, nedenleri internette bulunabilir..
    Geçmişi binlerce yıl önceye dayanan taş baskı zeytinyağı taş haznelerdeki zeytinlerin öğütülüp önce hamur hale getirilmesi, sonrasında ise özel torbalarda presleme sonucu elde edilen leziz ve doğal zeytinyağı çeşididir. Zeytin sütü olarak da adlandırılabilen taş baskı zeytinyağının üretim süreci uzmanlık gerektirir.

Valla benim bulduğum bildiğim bu, fakat olumsuz yorumlarıda okumak isterim.

Senelerce tereyağının zararlı olduğunu, fındık kadar yersek kalpten gideceğimizi, margarinlerin ise sağlıklı olduğunu okudum.

60 Yaşıma girdim, kardiyoloji uzmanına göre kalbim son derece sağlıklıymış, tereyağını ise hemen hemen her yemekte tüketirim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •