Sayfa 86/1013 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    kafa karıştırmak için 3.3 den bahsedenler var medyada ama 3.56 dan tepki çok güçlü oldu, alım için 3.5 altını bekleyen boşuna bekler bence.

yatırım tavsiyesi değil...
     Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    3.49 u belki bir daha hiç görmeyecek dolar için 3ün altına düşer diye vatandaşı korkutuyorlar. Vatandaş düştükçe alım yapmış, bir ayda aldığı miktar 6.5 milyar dolar. Bunu alan evladiyelik alıyor, 3 ün altını bile gösterseniz satmaz. Ama siz bu sanal oyunlarınızla 3.5 altını bile gösteremeyeceksiniz. Yalan propagandalarınızla geri alamayacaksınız o 6 milyar doları, ancak 4.5 üstünde veririz.
    ne diyorsak o... troller boşuna vaktini harcamasın...

2.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Geçenlerde ABD de yaşayan bir arkadaş, burada 1 dolar = 1 dolar ve devalüasyon olmaz demişti.

Are you sure ?
    Biz kağıda para demeyen altın'a para diyenler için enflasyon yok...
    Ons birkaçyıla Dow'la eşitlenir bu da kanıtı olur.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    enflasyon yarın 0 a çok yakın gelecek diye düşnüyorum
    Daha zarar çıkmadı ama veriden önce dolar longlarımı kapatmayı planlıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    toplayalım o zaman

aralık-ocak-şubat toplamı 18 mil $

mart-nisan-mayıs 22 mil $

3,55 ten sert tepki gelmişti.

oradan toplamaya başladılar galiba.
    Merkezbankası reeskont kredisi geri ödemelerini TL ile kabul ederek piyasaya 5 milyar dolara yakın döviz vermiş olduğu için Tl değerlenmesinde etkisi var, ama profların dediklerine bakarsak esas etken faizlerin örtülü yükselmesi.

Ek olarak, bunları ödemek zorunda değiller yani piyasadan dolar alıp ödememeleri çok daha muhtemel, daha yüksek faizle borçlanarak öteleyebilirler.

Sn NASH,
    Faiz artırımı yapılırsa düşüş hızına yetişemeyebiliriz. Sözkonusu olan ne kadar kur yüksekliğine izin verileceği, bir yerden sonra seçim yapılmak zorunda kalınacak yüksek faiz düşük kur mu yoksa yüksek kur düşük faiz mi?

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Daha zarar çıkmadı ama veriden önce dolar longlarımı kapatmayı planlıyorum.
    altınada gümüşe verdikelri akdar verirlerse bu gece 3.73-74 e değebilir
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    altınada gümüşe verdikelri akdar verirlerse bu gece 3.73-74 e değebilir
    Ben bu gece için 3.73 bekliyorum. yarın veriden önce de tüm pozu kapatıp nakitte bekleyerek aşağıdan bir yerlerden yeniden dolar longlamayı planlıyorum.(Çok gerileyeceğini düşünmüyorum.) Ama Alım noktaları konusunda malesef hiç fikrim yok. 3.67- 3.68 e gelirse alım yapabilirim. Belki de tren kaçar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Ben bu gece için 3.73 bekliyorum. yarın veriden önce de tüm pozu kapatıp nakitte bekleyerek aşağıdan bir yerlerden yeniden dolar longlamayı planlıyorum.(Çok gerileyeceğini düşünmüyorum.) Ama Alım noktaları konusunda malesef hiç fikrim yok. 3.67- 3.68 e gelirse alım yapabilirim. Belki de tren kaçar
    Yarın kurun geri gelme beklentisinin temeli nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yarın kurun geri gelme beklentisinin temeli nedir?
    Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte. Ben yarınki enflasyon verisinin beklenenden iyi geleceğini bunun ardından da bir miktar kurun gevşeyeceğini düşünüyorum.

Sayfa 86/1013 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •