Sayfa 293/1015 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sabah palaya adamın aklını alırım dedi ..tabii herif buraları okuyor
    şuna senin usul pansuman yap da aklı başına gelsin
    Ben emekli adamım bundan sonra kenrda usduruplu şekilde oturacam kimseye karışmam pamukta bitti çaput tıkarız

2. Ne kadar iğrenç bir ülke olduk. Şimdi Twitter da bazı hesaplar Cevdet hoca gider mi diye yazmaya başlamış...Bazıları Cevdet hoca nın da affını isteyin demiş vs vs
    Fesatlık yapmaktan başka işimiz kalmamış
    Dün dediğim trollük bunlar işte

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ne kadar iğrenç bir ülke olduk. Şimdi Twitter da bazı hesaplar Cevdet hoca gider mi diye yazmaya başlamış...Bazıları Cevdet hoca nın da affını isteyin demiş vs vs
    Fesatlık yapmaktan başka işimiz kalmamış
    Dün dediğim trollük bunlar işte
    Cevdet hocami seçimden sonra kesin yerler. Cevdet hocam bunlara üç beş beden büyük gelir. Ayrıca adam sadede faizle nasıl çözecek durumu. Diğer yandan israf had safhada boşuna akan bir sürü musluk var.

4. Ben ihl mezunuyum. Arkadaşlarla toplandığımızda onlara ben imamlık mesleğini kaldırırım dedim. Geldi bozuldu. O para yatırıma aksa inek kadar getirisi olmayan bir sektör. Ama iktidar için propaganda yeri. Hoca akp ye oy vermezsen dinden çıkarsın dese hepsi oy verir. Dünyada var mı boyle garantili propaganda

5. Bankaları gıdıklıyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. yukarıdaki pasifleri silip 9.780 den verdim şort maliyetim 9.767 oldu ver artık bi yüzlük palacan abey. xu100 9.051 stop manuel

7. AKBNK 40,10 du düğmeye bassam mı diye düşünürken 40,62 oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankaları gıdıklıyor gibi.
    bugün londrada yeni eurobond ihracına büyük talep var deniyordu. muhtemelen CDS de biraz gevşer şeklinde yorumlar var.

sabah açılışta ykbnk almıştım ama gün içi -1 aşağı salınca maliyete gelince verdim. elimi şey ediyim

Sayfa 293/1015 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •