Originally Posted by
ariston
Benim bir arkadaşım bir sendikada ekonomistdi. Ücretler çok fazla ya da ücretler enflasyona neden olur işletmenin ayakta kalması zor diyecek değil.
İki kardeş farklı görüşlerde video başında söylemiş.
Geçen yazdım normalde hisse senetlerinin sürekli yükselmesi lazım ama birileri satıyor. Bazıları açığa satış serbest olsun, gün içi marjlar serbest olsun böylece hisse senetleri çok yükselmesin gerçekçi seviyede kalsın diyor.
VIOP sayfası çift yönlü olduğundan farklı görüşler normal, tek yön olduğu zaman borsa sebebsiz terse dönüyor. Yükselmesi için de düşmesi için de yeterli bahane oluyor.
Sayın Ariston ben viop yapmıyorum.Spot ta da kredi kullanmam.Yani taraf olmadan yapılan yorumlar daha doğru olur bizim işlerde.Burada tabii ki iki farklı düşünce olacak.Ama ben burada doğru karar verirsem kazanmak dışında bir amaç gütmüyorum.2. bir ajandam yok.Ben özellikle bizim sektörde Adam işinde iyi ise hiç merak etmeyin evinde bulurlar koltuğa oturttururlar.Ben bizim sektörde masal anlatarak para kazananlardan hoşlanmıyorum.Hele o para için bir de taraf olanlardan hiç.
Bizim sektörde öyle adamlar için öyle şeyler yazarım şaşar kalırsınız.Bende başıma iş alırım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri