Sayfa 333/1015 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Viop LIX

1. Viob sadece batirmaya yönelik. Hangi yönde yığılma varsa tersi oluyor. Ha bana kalırsa bu faiz kur ile bilançolar etmez bu para. Koç Grubu hariç o her zaman ucuz olabilir. Ama bu faizden o da etkilenir.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Özellikle İnşaat işi yapan şirketlerin iliğini kurutacaklarmış. Adı A ile başlayanlardan * 5 vergi alacaklarmış. Bana gelen duyum bu.
    Alarko insaati birakti, alarko insaati birakti...
    tübe.. tübe...
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanların yanlı yorum yapması normal hatta gerekli. Yanlı olmayacağım diyen kişide en sonunda çoklu kişilik bozukluğu bile oluşabilir.

Emre Alkin de belki daha üst makamlarda gözü vardır. Babası Prof. Erdoğan Alkin.

Benim hatırladığım kadarı ile çok eskiden Kenan Mortan ve Erdoğan Alkin program yapardı, sonradan Deniz Gökçe-Mahfi Eğilmez program yapmaya başladılar hatta onlar bile artık program yapmıyor.

Benim bir arkadaşım vardı eşi eczacıydı yanında nöbet tuta tuta ilaçları vs öğrenmişti. Ailecek ekonomist oldukları için söyledikleri en azından daha tutarlı olabilir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Emre_Alkin
    https://www.google.com/search?q=alki...mK56ZCtwU,st:0

Ben niye taraflı olayım işimi yaparken bana taraf olmak lazım değil. Özellikle bizim işlerde yanlı yorum yapan yaya kalır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Alarko insaati birakti, alarko insaati birakti...
    tübe.. tübe...
    Tarımdan da ne oldu çalışmadığın yerden mi geldi. Mağfi hoca short mu kalmış. Sanki dün olanları ya da bir önceki seçimde olanları bilmiş bunu bilecek ısrarla nasıl olsa alıcısı var masal.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Özellikle İnşaat işi yapan şirketlerin iliğini kurutacaklarmış. Adı A ile başlayanlardan * 5 vergi alacaklarmış. Bana gelen duyum bu.
    Seçimden sonra bu ekonomi sistemi değişir. RTE hepsini yer. RTE inşaat sektörünü her daim sever ve inşaat sektörü olmadan Türkiye istihdamı devam ettiremez.

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Hafta sonu Bi habere destek veriyor
    Önceden pala..

Haber yoksa, boşa mermi salladıysa?
    Kendi düşünsün..
    F-16 satışı icin kongrenin sessizlik süreci doluyor 10 Şubat'ta.

7. Kara para futbola el atıyor gibi. Anadolu'nun klüpleri borçtan yıkılıyor. Bjk de aynı borç ve bu faizle çoğu kapanır. Katari koruyalım derken 18 klüp bitti.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    [emoji778]ï¸ Hazine 10 yıl vadeli 3 milyar dolar borç temin etti. Yıllık faiz oranı %7,875.

[emoji383] Başka bir ifade ile Hazine, 3 milyar dolar borç mukabilinde 2,4 milyar dolar faiz ödeyecek.

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Arda Ermut, "Türkiye Varlık Fonu olarak, uluslararası piyasalarda ilk defa gerçekleştirdiğimiz 5 yıl vadeli dolar cinsinden eurobond ihracımızı rekor taleple tamamlamanın memnuniyetini yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Varlık Fonunun 7 milyar doların üzerinde talep gelen tahvil ihracını değerlendiren Ermut, "5-6 Şubat'ta roadshow'una başladığımız eurobond ihracı için çalışma arkadaşlarımla beraber Londra'daydık. Türkiye Varlık Fonunu, bu ihraca ilişkin hedeflerimizi ve stratejilerimizi ilk ağızdan uluslararası önemli yatırımcılarla paylaşma imkanı bulduk." bilgisini paylaştı.

7 Şubat 2024'te gerçekleşen bu ihraçta başlangıçta belirlenen yüzde 9,125 getiri oranının uluslararası yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgi ve güven sayesinde, önemli bir düşüşle yüzde 8,375'e çekildiğini vurgulayan Ermut, bunun aynı zamanda Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi için de 2021 yılından bu yana kaydedilen en yüksek fiyat düşümü olduğunu aktardı.

Ermut, 500 milyon dolar arza karşı 7 milyar doların üzerinde talep gelmiş olmasının bu işlemin Türkiye'de bugüne kadar elde edilen en yüksek talep katsayısıyla sonuçlanmasını sağladığını belirtti.

Bu yüksek talep ve ilginin Türkiye ekonomisine ve ekonomi politikalarına olan güvenin de bir göstergesi niteliğinde olduğunun altını çizen Ermut, şunları kaydetti:

"Bu süreçte emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve ihracımıza ilgili gösteren uluslararası yatırımcılara teşekkürlerimi sunarım. Türkiye Varlık Fonu'nda beraber çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğum ve bu projede emeği geçen arkadaşlarımın özverisi, profesyonelliği ve sıkı çalışması ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Kıymetli çalışma arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rekor taleple tamamladığımız eurobond ihracını büyük hedeflere doğru atılmış sağlam bir adım olarak görüyoruz. Türkiye Varlık Fonu olarak, ülkemizin ekonomik potansiyelini maksimize etme ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerimize katkıda bulunma misyonuyla, çok daha iyi ve güzel projeleri hayata geçirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğe dair umutlarımız büyük, hedeflerimiz yüksek. Birlikte daha fazlasını başaracağımıza olan inancım tam."

Kaynak : Anadolu Ajansı

YTD

Sayfa 333/1015 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •