Sayfa 334/1015 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.google.com/search?q=alki...mK56ZCtwU,st:0

Ben niye taraflı olayım işimi yaparken bana taraf olmak lazım değil. Özellikle bizim işlerde yanlı yorum yapan yaya kalır.
    Benim bir arkadaşım bir sendikada ekonomistdi. Ücretler çok fazla ya da ücretler enflasyona neden olur işletmenin ayakta kalması zor diyecek değil.

İki kardeş farklı görüşlerde video başında söylemiş.

Geçen yazdım normalde hisse senetlerinin sürekli yükselmesi lazım ama birileri satıyor. Bazıları açığa satış serbest olsun, gün içi marjlar serbest olsun böylece hisse senetleri çok yükselmesin gerçekçi seviyede kalsın diyor.

VIOP sayfası çift yönlü olduğundan farklı görüşler normal, tek yön olduğu zaman borsa sebebsiz terse dönüyor. Yükselmesi için de düşmesi için de yeterli bahane oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Akşam seansı kapandı ama hala yükseliyor olabilir biri kontrol etsin

Maç bitti hâlâ gol yiyoruz gibi bir şey oldu

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimden sonra bu ekonomi sistemi değişir. RTE hepsini yer. RTE inşaat sektörünü her daim sever ve inşaat sektörü olmadan Türkiye istihdamı devam ettiremez.
    Sayın Asasofya bu kadar yanlı bakma. Pandemiden önce bizim mahallede adam evini 3 sene aynı fiyat satamadı en son % 15 daha indirdi zor sattı. Zaten o sektöre pandemiden sonra geçilmedik kıyak mı kaldı.Suriyeli al rusu al ukraynalıyı al ellerinde kalan yapı stoklarını çarpı 5-10 katına zaten sattılar.Bence onlara uzunca süre bu kadarı yeter.Farkında iseniz bu sefer pek büyük bir proje açıklayamadılar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Asasofya bu kadar yanlı bakma. Pandemiden önce bizim mahallede adam evini 3 sene aynı fiyat satamadı en son % 15 daha indirdi zor sattı. Zaten o sektöre pandemiden sonra geçilmedik kıyak mı kaldı.Suriyeli al rusu al ukraynalıyı al ellerinde kalan yapı stoklarını çarpı 5-10 katına zaten sattılar.Bence onlara uzunca süre bu kadarı yeter.Farkında iseniz bu sefer pek büyük bir proje açıklayamadılar.
    650 bin konut depremde yıkıldı. Bir de Marmara depremi var beklenen. Bunu bu faizle nasıl yapacaksın. Türkiye'nin birinci sorunu yüksek enflasyon gözüküyor ama birinci sorunu kayıp dışı ekonomi ve devletin yeterince vergi toplayamamasi.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim bir arkadaşım bir sendikada ekonomistdi. Ücretler çok fazla ya da ücretler enflasyona neden olur işletmenin ayakta kalması zor diyecek değil.

İki kardeş farklı görüşlerde video başında söylemiş.

Geçen yazdım normalde hisse senetlerinin sürekli yükselmesi lazım ama birileri satıyor. Bazıları açığa satış serbest olsun, gün içi marjlar serbest olsun böylece hisse senetleri çok yükselmesin gerçekçi seviyede kalsın diyor.

VIOP sayfası çift yönlü olduğundan farklı görüşler normal, tek yön olduğu zaman borsa sebebsiz terse dönüyor. Yükselmesi için de düşmesi için de yeterli bahane oluyor.
    Sayın Ariston ben viop yapmıyorum.Spot ta da kredi kullanmam.Yani taraf olmadan yapılan yorumlar daha doğru olur bizim işlerde.Burada tabii ki iki farklı düşünce olacak.Ama ben burada doğru karar verirsem kazanmak dışında bir amaç gütmüyorum.2. bir ajandam yok.Ben özellikle bizim sektörde Adam işinde iyi ise hiç merak etmeyin evinde bulurlar koltuğa oturttururlar.Ben bizim sektörde masal anlatarak para kazananlardan hoşlanmıyorum.Hele o para için bir de taraf olanlardan hiç.

Bizim sektörde öyle adamlar için öyle şeyler yazarım şaşar kalırsınız.Bende başıma iş alırım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    thy,eregl,tuprs,trcell,kchol,fener benim spot kadrom maliyetler güzel yarın vira bismillah la açarım günü.
    yarışmacı arkadaşlara başarılar.
    pozisyonlar devam 2 tanede halka arz tahtaları ekledim böyle devam.
    hayırlı hafta sonları
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    650 bin konut depremde yıkıldı. Bir de Marmara depremi var beklenen. Bunu bu faizle nasıl yapacaksın. Türkiye'nin birinci sorunu yüksek enflasyon gözüküyor ama birinci sorunu kayıp dışı ekonomi ve devletin yeterince vergi toplayamamasi.
    Aynı kanıdayım. Kayıtlı olanların da indregandi yapanları var bir de. Evle bir şey olmaz.En azından bir şey olsa da depremde madur olanlara gidecek ne yapalım.Bana bunun için düşecek neyse ben öderim vatandaş olarak.

8. KAP: TRILC [ ] TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1248218

Şirketimiz hakim ortağı
    Mehmet Berat BATTAL'ın sahip olduğu 22.376.286 TL nominal değerli şirket
    paylarının borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi amacıyla Sermaye
    Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldığı

07.03.2023 tarihinde yapılan özel durum açıklamasıyla kamuya duyurulmuştur.

Sermaye Piyasası Kurulu
    Ortaklıklar Finansmanı Dairesi tarafından Mehmet Berat BATTAL'a 08.02.2024 tarihinde
    tebliğ edilen yazıda söz konusu başvurunun Sermaye Piyasası Kurulu'nun
    09.01.2024 tarih ve 1/1 sayılı
    toplantısında olumsuz karşılandığı hususu iletilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.

SPK çok geç karar almış.?
    Her hangi 1 şirket hissesinin böyle durumlarda yaklaşık 1 yıl baskı altında kalması bence normal değil.!

YTD

Sayfa 334/1015 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •