Bu kadar alýp kaç kiþi yiyecekler de bozulmayacak ben de aldýydým pandemi zamanýnda SKT si geçenler oldu. Ama bu kadar asla almamýþtým.
Bu sadece zeytin adam toptancý gibi depolamýþ bi terslik var bu kesin, ayrýca geçen yýl arabasýna jel akü nasýl alacam derken bi baktýk oðluna araba aldý, kýza düðün yaptý
Alsýn tabii, düðün de yapsýn ben yazýlarýndan severim ama bu depoculuðuna yani miktarlara anlam veremiyorum daha kekik yaðý depolama iþlemini de konuþmadýk.
Ayhan, siz tanýþtýðýnýz için fýrsat olduðunda evine gidip bakýn neyi ,ne kadar depolamýþ
yoksa enflasyonu Salih mi üretiyor memlekette ona göre vaziyet alalým adam hasta haliyle (Allah saðlýk sýhhat versin kendisine ve herkese) saðlamlardan ucuza buluyor, alabiliyor ve stokluyor. Bundan sonra adý -Stokçu Salih -olsun.
![]()
A101'de bir ara vardý.
10 tl ve üzeri her alýþveriþe Marmarabirlik zeytin yarý fiyatýna satýyordu.Gecen ay Tukaþ siyah ve çizik yeþil sattý. O yüzden A101 baktim acaba oradan mý aldý diye.Bu hafta Fiskorella ,dýþ fýrçasý vb var.
Ben zeytini kendim yaptýðým için nadir alýrým.
Emekli ikramiyesini biraz daha yükseltmeye karar vermiþler.
Çünkü bu güncelleme yürürlüðe girmeden güncellemeye güncelleme gelmiþ deyu-s-lar.
Motorine salý gününden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 56 kuruþ zam gelecek.
Alýntý yaptýðým Namkör site zam diye vermiþ. Kanmayýn bunlara bizim ülkemizde zam,istifa vs olmaz o la maz.
Yer Ýmleri