Bu çocuk siyasetçi falan deðil, Reyis þu anda bunu aday yaptýðýna bin piþmandýr.
Belde belediye reis adayý bile, ne % 87'si vadettiklerinin hiçbirini yapamadý deye dalar rakibine.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reyisin asabýný hoplatan 3 isim biliyorum.
1. Kemal Unakýtan Reyisin birisi için verdiði talimatý yerine getirmediði için.
2. Suat Kýlýç Olimpiyatlarý mutlaka aldýk deyip, Reyisi Brezilyada madara ettiðinden.
3. Erdoðan Bayraktar NTV'ye çýkýp ileri geri konuþtuðundan.
Baþka isimlerde olabilir tabiki.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Þimdi lastikçi aradý baban arabayý sürekli jantlarý vurmuþ jantlarý kýrmýþ dedi onu hallettik. Bu adama iyi lastik takmaya gerek yok bir seneye kalmaz lastiði yýrtar dedi Goodyear yan sanayi takalým dedi. Demek ki babamýn þoförlük lastiklerden belli oluyor. Ha öteki gibi km yapmaktan eskimiyor kaldýrýma saða sola vuruyor jantý lastiði
Bizim aile ben dahil trafik canavarý araba düþmaný. Bizim kýz sene de bir kaza ve motor yer. Oðlan ben olmasam kesin motoru yer. 15 gün oldu daha arabanýn ne yaðý suyu antifriz varmý bakmadýk baktýrmadi her gün söylüyorum baktýr diye. Babam da yaþlanýnca bize benzemeye baþladý sigorta 200 bin yada 400 bin hasar ödüyormuþ hemen onu 10 milyona çýkardýk ilave sigorta ile. Babamýn üstünde iki ev var Porsche ye vursa sigorta yetmez ev gider. Baba arabaya binme desem yürümeye dermaný yok. Ya biri getirip götürecek en müsait olan benim haným benim haným ehliyeti 10 sene de ancak alýr. Yeteneksizsiniz yarýþmasýna katýlsa birinci olur. O yüzdendir babam trafikte mecburen olacak.
Yer Ýmleri