Sayfa 507/1002 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gemlik denilince aklıma geldi, kodumun memleketinde Gemlikten başla taaa... Adıyamana kadar zeytin yetişir.

Yani Türkiyede ki ürün çeşitliliği Dünyanın hiç bir yerinde yok, çay, zeytin, fındık, Antep fıstığı, muz, incir, şeftali, kavun, karpuz, pirinç sayın sayabildiğiniz kadar.

Açın Dünya haritasını herhangi bir ülke seçin, bu ülke Fransa da olabilir, ABD'de, Brezilyasından tutun, Avusturalyasına kadar Türkiyede yetişen ürün sayısının, yarısı yetişen ülke yoktur.

Ve bu ülke fakir AMK...
    Bu fakirlik olmasa bu gerizekalılardan nasıl kurtulacağız. Arada bize değiyor ama en çok onlar etkileniyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Zeytin tüketimi bu zeytin pakette 200 adet var. Kahvaltıdan 30 zeytin yiyen olur. Ben bile 20 ye yakın yerim. 5 kişi kahvaltı yapsın iki günde biter kalabalık olursa bir günde biter. Babam gibiler sene de 2 kg zeytini zor yer. 18-20 yaşında ki gençler sığır gibi yiyor. Reha kayaya dört delikanlı gelse Reha başkan günlük markete gider tüketim şaşar. Yeğenim bir oturduğun da 2 ekmek yiyor.
    Evin kapısına tabela yaptırın bari, B.K FABRİKASI diye.

Helâların PVC borularını da, 105 mm.likten 20 santimlik olanlarla değiştirin, yoksa yeminle tıkanır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Canan Karatay, çoğunlukla saçmalamaya başlamış birisi.
    Bir ara 100 000 dolarını almişlardı neden aldıkları belli değil kapatıldı bi yanlışını bildiklerinden istemiş olmalılar diye düşünüyor insan,

Bu kadının söyledikleri kendi fikri de değildi ama muhtemel değil eminim bazı basın patronları bunu şişirdi.

Tipini de sevemedim başından beri ısınamadım bu kadını Cenk Hoca ya havale ediyorum
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ayasofya2005 ağabeyimin stoklarını azaltanlardan biri de benim.Sofrasına oturup zeytin yemek nasip oldu.
    Afiyet olsun kardeşim senin yediğin ne ki. Gençler geliyor yeğenlerim 18-25 yaş arasında üç gün bizde üç öğün yesin bunlar, benim stok bir haftada biter. Reha abi biraz yaş olarak bizden büyük. O gramla yer santimle micar. Gençler dehşet yiyor. Yok mu gençleri olan aile üç çocuklu ve yeğenleri olan

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Evin kapısına tabela yaptırın bari, B.K FABRİKASI diye.

Helâların PVC borularını da, 105 mm.likten 20 santimlik olanlarla değiştirin, yoksa yeminle tıkanır.
    Baya büyük borular tıkanmıyor. Ama Suriyeliler wc ye bez atarsa tıkanır ve ilk benim evden teper.

6. Zeytin muhabbeti olurda ben yazmazsam olmaz.
    5 lik su bidonuna yeşil kırma yaptığımda daha tam tatlanmadan acimtrak 2 haftada tukediyordum.
    Su an biraz azalttığım halde ,evde kahvaltı yaptığımda ev yapımı zeytin sofrada olursa 40-50 civari yerim.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu ne böyle
    Grafiğe sığmamışsız.

https://www.instagram.com/p/C3IWxniqC7p/

[IMG][/IMG]
    Bu grafiğin kıstasını çözemedim, neye göre ülke seçilmiş anlayamadım?

Avrupa çoğunlukla olmakla beraber, neden Haiti değil de Kosta Riko veya G. Kore yerine Taywan değil?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Zeytin muhabbeti olurda ben yazmazsam olmaz.
    5 lik su bidonuna yeşil kırma yaptığımda daha tam tatlanmadan acimtrak 2 haftada tukediyordum.
    Su an biraz azalttığım halde ,evde kahvaltı yaptığımda ev yapımı zeytin sofrada olursa 40-50 civari yerim.
    Reha abi kendinle kıyasliyor günde iki kişi üç zeytin 6 tane. Ayda o şekilde bir kg yeter. Kim kahvaltı da 3 zeytin yer ki bir de iki kişi bunlar 5 kişilik aile farklı olur.

Sayfa 507/1002 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •