Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Soguk cüzdana atmış ama coini nerden alıyor bankaya para yatirmadan? Merdiven alti coin satisi da mi var
    Evet artık o da var.
    Adam gidip coini başka birinden alıyor, o da başka birinden.
    Borsa dışı coin satışı yaygın.

2. Seçim anketine gelelim hadi. Ben MHP +akp %40 aşağısı bekliyorum. Hele ki bununda aşağısı olursa ki olabilir. RTE nin burnundan getirirler. O zaman rte bu ekonomi yönetimini tutar mı. Tekrar ipleri koparır mi orayı kestiremedim. Ona göre plan yapacam.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Baktımda göremedim

Hangi hisse
    Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte;

CANTE

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cevdet hoca açıklamasından sonra acayip bir korku saldı. O adamı orada rte tutmaz. Seçimden sonra kötü sonuç bekliyorum akp MHP için bu sebeple şimşek de gider yada esnetilir diye düşünüyorum. Ayrıca doğalgaz elektrik zammı söz konusu. Tabi enflasyon patlayınca faiz artışı gerekir onun için izin yok. Nebati sistemine dönermiyiz IMF ye gidermiyiz bir türlü kestiremedim.
    kredi kartı düzenlemesi döviz bazlı yatırımlara gelmesi muhtemel yüzde 40 vergi ev sahiplerinin canından bezmesi turizmci ihracatçının kurun tutulmasından çok rahatsız olması enflasyonun düşmemesi tüm bunlar özellikle ankara istanbulda muhalefeti ön planda tutuyor

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte;

CANTE
    Elektriğe zam var dolar borcu çok yoksa olur. Birde sahibi önemli

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elektriğe zam var dolar borcu çok yoksa olur. Birde sahibi önemli
    Aldım ama hiç bir bilgim yok desem.
    [emoji23]

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kredi kartı düzenlemesi döviz bazlı yatırımlara gelmesi muhtemel yüzde 40 vergi ev sahiplerinin canından bezmesi turizmci ihracatçının kurun tutulmasından çok rahatsız olması enflasyonun düşmemesi tüm bunlar özellikle ankara istanbulda muhalefeti ön planda tutuyor
    ANkarayı Mansur

Bizansı Kurum alır...

Bu yazıda burada kalsın...

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aldım ama hiç bir bilgim yok desem.
    [emoji23]
    Ben alacağım hissenin patronunun giydiği külotun rengini bile öğrenirim öyle alırım. Tabi uzun vadeli. Aslında üç beş hisse belirledim. Çoğunluğu ya ihracat yapıyor ya dış ülkelere yatırım yapmış. Döviz bazlı geliri olanlar ilgimi çekiyor

Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •