Ankaralý veya Ankara'da yaþamýþ forumdaþlara selam. Ben Abidinpaþa da oturdum halen o semtteyim.
Ankaralý veya Ankara'da yaþamýþ forumdaþlara selam. Ben Abidinpaþa da oturdum halen o semtteyim.
Milattan epey once universite icin gelmistim Ankara`ya, gelis o gelis![]()
reha bey sizin yayýnladýðýnýz chart enflasyona indirgenmiþ olan grafik yoksa caride altýn tarihinde ilk defa 2.140 dolarý bu sene gördü..
https://finance.yahoo.com/news/gold-...075503888.html
Petrol devamlý 1 aydýr düþüyor hiç hýk gýk çýkmadý,yüksekirkenmi fark etmiþler ?...Hem biz %60 rus petrolü kullanmýyormuyuz,o petrol normal petrolün yarý fiatýnda deðilmi ?,tabiki yerse vur abalýya,binmiþler sýrtýna deh-deh düldül,abalý akýllanmadýðý sürece binmeye devam ederler,adamlar menderes dahil ondan beri hiç akýllandýðýný görmedimki,özal zamanýnda tavan yaptýlar,þimdi zatlarý sayesinde hiper tavan yaptýlar,nasýl olsa bir þamar oðlaný CHP var,parola bakýn ha gelirse maf olursunuz imansýz bunlar deyimi,zaten çevreden biliyoruz,adamlar alýþ veriþ yaparken sayýp söylüyor,vermeseydiniz denildiði zaman verilecek adammý var diyorlar,böyle halka bok beyinli boþuna denilmiyor,utanýyorum böyle tip halkýmýzdan,Türklüðü bile þüpheli,Atamýzýn bile zorlandýðý yerde bizler nasýl baþederiz![]()
Benim gençliðimde ankarada geçti 10 sene 70 yýllarýnda,çeþitli bakanlýklarda üst görevdeydim,dalokaylanda beraber çalýþmýþtýk imar için,dalokay mimardý,ama diðer meziyetleride vardý,adam çok çalýþyordu,inekleri bile vardý,sütleri gördükçe dalokayýn ineklerindenmi diye þakalaþýyorduk![]()
sayýn refaba bu gün kendini Türk sananlarýn büyük çoðunlðü aslen Türk deðiller biz Türklerin gerçek tarihini okuduk zaten bunlar ruh hastasý din delileri ATATÜRK ün heykellerini kýrarken þahsýna anasýna küfrederken hiç bir tepki göstermediler kanýmýz aksada zafer islamýndýr diyorlar ayrýca bu gün maraþ katliamýnýnda yýl dönümü bu gün malum partiye fedai olmuþlar
Yer Ýmleri