Sayfa 356/1015 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Viop LIX

1. Murat Sagman

Fitch’in son analizinde Türkiye'nin de bulunduğu dokuz gelişmekte olan piyasaya 200 milyar dolarlık sermaye akışı olacak. Bu son 10 yılın en yüksek rakamı anlamına geliyor. Bu ülkeler : Türkiye, Meksika, Güney Kore, Güney Afrika, Brezilya, Polonya, Hindistan, Endonezya ve Rusya.

2. Ben Fitch den not artırımı bekliyorum.. Madem para girişi bekliyorlar.. Bu fikri destekler hareket edebilirler

Kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye için 'not takvimi' - 2024

Fitch[emoji117]08 Mart
    S&P Global[emoji117]03 Mayıs
    Capital İntelligence 17 Mayıs
    Scope Ratings[emoji117]28 Haziran
    Moody's[emoji117]19 Temmuz
    Fitch[emoji117]06 Eylül
    S&P Global [emoji117]01 Kasım
    Capital İntellicence 15 Kasım
    Scope Ratings [emoji117]06 Aralık

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Diyorum ki beni tanısan yaptığın genellemelerin birçoğunu yıkarım.Şöyle olursa böyle olur diyorsun ya işte benim gibi kural dışı kalıplara sığmayanlarda var.Onu demek istedim.
    hmmmm

o derece diyorsun

sağduyusu bukadar kısıtlı olan birinin yıkabileceği tek şey domino taşı olmasın ?

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bir de Sayın Manif ya da Alpere bu yazım tam hatırlayamadım. Böyle devam edersiniz bir gün gerçekten short yapmanız gerektiğinde o pozisyonu açacak sermayeniz kalmayacak. Çok büyük traderlardan birinin lafıdır tam hepsini de hatırlayamadım ama mealen bu işte iyi iseniz mutlaka bir gün doğru zaman gelir ama inşallah ona yatırabilecek sermayeniz kalmış olur gibi bir laf. Yani anlatmak ister ki kendinizden çok emin olmadığınız zamanlarda ya da işlerin sizin için doğru gitmediği zamanlarda işlem yapmakta ısrar ederek sermayenizi eritmeyin.

Sevgili Emlak bu arada yaptığın genel çıkarımların çoğu bana uymuyor. Bu da bilgilerine.

Senin bazı doğrularını al tüst ederim ben beni tanısan.

Bu arada Sayın Çıtak ben Ateyiz değilim bu inanç işine hiç girmesek. Ben kimsenin ne inancına ne içtiğine ne de tuttuğu takıma karışmam bu memlekette.Tabii ki partiye de.
    yok abi... bizim herşey ağzımızda

muhabbet olsun diye yazıyorum, ALPER, EMLAK... özellikle MANİF HOCAMIZ güzel insanlardır onlar gibisini bulaman alemde

onlar adına sana birşeyler yazdıysam, onlarda mazur görürler diye umarak yazmışımdır

ama yok yazma derseniz, yazmam bir dahi

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    KAsıma daha çok yok mu? Bu Graflar olumlu bir haber var grafı. Ya da yabancılar o kadar negatifti ki dünkü Mb toplantısı bazılarında algıları tamamen değiştirdi onlar geldi.
    Yazmışım sevgili Çıtak burada.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yok abi... bizim herşey ağzımızda

muhabbet olsun diye yazıyorum, ALPER, EMLAK... özellikle MANİF HOCAMIZ güzel insanlardır onlar gibisini bulaman alemde

onlar adına sana birşeyler yazdıysam, onlarda mazur görürler diye umarak yazmışımdır

ama yok yazma derseniz, yazmam bir dahi
    Ben Emlakın samimiyetine inanıyorum Alper e bir karşılığım yok.İçinden ne geçerse yazabilirsin alınganlık olmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hmmmm

o derece diyorsun

sağduyusu bukadar kısıtlı olan birinin yıkabileceği tek şey domino taşı olmasın ?
    Sen diyorsan doğru da olabilir. Ben seni seviyorum tarzını da.Bana karşı yazsan da dikkate alırım. bir yanlış anlaşılma oldu sanırım ben asla senin saçmaladığını düşünmedim.Ya da o mana da birşey yazmadım yani.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şimdi dayu

ben buradan geçiyordum 5 milyonla ilgim yok.. aha dayıya sor.

zaten toplumda he rkesimin doğrusu aynı olsa çeşit olmazdı hepimiz senin gibi long olurduk.. satan olmadı bukezde

o nedenle nacize burada saçmalayan insanlardanım diyelim patron.
    OVLUM... senin saçmaladıkların, bazılarının beyniyle hesap edip yazdıklarından bin kat daha mantıklı

sen devam et saçmalamaya

DAYI'mızı tanımayanlar üçün hatırlatalım

https://www.youtube.com/watch?v=jqQfScoJAg4

Sayfa 356/1015 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •