Bu çocuk siyasetçi falan değil, Reyis şu anda bunu aday yaptığına bin pişmandır.
Belde belediye reis adayı bile, ne % 87'si vadettiklerinin hiçbirini yapamadı deye dalar rakibine.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reyisin asabını hoplatan 3 isim biliyorum.
1. Kemal Unakıtan Reyisin birisi için verdiği talimatı yerine getirmediği için.
2. Suat Kılıç Olimpiyatları mutlaka aldık deyip, Reyisi Brezilyada madara ettiğinden.
3. Erdoğan Bayraktar NTV'ye çıkıp ileri geri konuştuğundan.
Başka isimlerde olabilir tabiki.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Şimdi lastikçi aradı baban arabayı sürekli jantları vurmuş jantları kırmış dedi onu hallettik. Bu adama iyi lastik takmaya gerek yok bir seneye kalmaz lastiği yırtar dedi Goodyear yan sanayi takalım dedi. Demek ki babamın şoförlük lastiklerden belli oluyor. Ha öteki gibi km yapmaktan eskimiyor kaldırıma sağa sola vuruyor jantı lastiği
Bizim aile ben dahil trafik canavarı araba düşmanı. Bizim kız sene de bir kaza ve motor yer. Oğlan ben olmasam kesin motoru yer. 15 gün oldu daha arabanın ne yağı suyu antifriz varmı bakmadık baktırmadi her gün söylüyorum baktır diye. Babam da yaşlanınca bize benzemeye başladı sigorta 200 bin yada 400 bin hasar ödüyormuş hemen onu 10 milyona çıkardık ilave sigorta ile. Babamın üstünde iki ev var Porsche ye vursa sigorta yetmez ev gider. Baba arabaya binme desem yürümeye dermanı yok. Ya biri getirip götürecek en müsait olan benim hanım benim hanım ehliyeti 10 sene de ancak alır. Yeteneksizsiniz yarışmasına katılsa birinci olur. O yüzdendir babam trafikte mecburen olacak.
Yer İmleri