Sayfa 552/1002 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,409 - 4,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ondan degil, bu Suat zamaninda Ankara'nin bir semtinin tumune cokmustu, bunlarin reisi'nin siyah kemeri yok ama bu adami cok fena dovdugunu soylediler.

Hatta yanindakilere de gozdagi vermek icin dogmus, beni ortak etmeden nasil cokersin deyu.
    Reyis çökmelerde payı bir şekilde alır, 2. defada olabilir illa bir defa olacak değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Bizim Konya da standart bayram öncesi araba fiyatları yükselir. Bayram öncesi arabayı iyi bir kâr ile okutup dövize geçecem seçim öncesi. Seçimden sonra bir aksilik olmasa bana göre dövizin arttığı kadar araba fiyatları artmaz. Hatta faiz artışı olursa daha da düşer ama çok sürmez bu olay. Parasızlıktan piyasanın canı çıkıyor şuan. Nakit para dönmüyor kimse elindeki nakti vermek istemiyor korkudan

3. Amerikadan pahalıya alıyoruz

burada 200 lira

Amerikada 150 lira

İndirim nadir oluyor tr’de

4. Yeterince riskimiz yokmuş gibi. Bundan sonra daya fazla riskimiz oldu. Ben o kadar risk varken yatırım vs gelmez. Önce güven sağlanacak o da zaman alır

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şimdi lastikçi aradı baban arabayı sürekli jantları vurmuş jantları kırmış dedi onu hallettik. Bu adama iyi lastik takmaya gerek yok bir seneye kalmaz lastiği yırtar dedi Goodyear yan sanayi takalım dedi. Demek ki babamın şoförlük lastiklerden belli oluyor. Ha öteki gibi km yapmaktan eskimiyor kaldırıma sağa sola vuruyor jantı lastiği
    Birinin canini yakmadan, alsan arabayi elinden diyorum.

Anayasa hukmu bu illa araba olacak.

6. Boyle yasanir mi, telefon calacak korkusuyla, ya kiz ya oglan ya da Baban illa bir felaketi duyuracak diye,

Birak Allah askina, Allah korusun, Allah evlat acisi vermesin.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Birinin canini yakmadan, alsan arabayi elinden diyorum.

Anayasa hukmu bu illa araba olacak.
    Benim babam eski gardiyan. Öyle bir şey diyeyim. Hacı sövmeye anamdan başlar nerede duracağını kestiremem. Yok abi arabayı alsak baba biner birde evde durmuyor her gün sağa sola gezmeye gider. Ne zaman kaza yaptı korktu o zaman bırakır belki. Geçen sene arkadaşın babası arabayla gezmeye giderken yanında ki arkadaşı kazada öldü ters yola girmiş. Ha dinliyor mu hayır.

Sayfa 552/1002 İlkİlk ... 52452502542550551552553554562602652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •