Originally Posted by
Srkn37
Keko, dostum bu hareketi nasıl yorumlarsın
Habere bağlı şekilde oldu sanırım geleceğine bilerek +5 sonra aşağıya oldu
bir hisse beklentilerine odaklanarak çıkış yapmış ve ciddi bir de yol kat etmişse , eğer beklentileri ile ilgili somut gelişmeler gecikirse veya istenilen hızda gelişmezse hisselerde sabırsız yatırımcılar hemen satmak ister.....atatp beklentileri çok güzeldir ama bu beklentilerin gerçeğe dönüşmesi öyle hızlı olmayabiliyor...bazı beklentilerin iyicene olgunlaşması lazım...
son bir aydır hissemiz geldiği yerleri hazm etme arayışında görüyorum...endeks çıkarken hazm etme çalışmaları yapan atatp den realizasyonlar oluyor...ben şahsen hala pozisyonumu azaltmadan duruyorum...gelişmeleri sabırla bekliyorum...son bir aylık süreç gerçekten de sabırları zorluyor...
atatpnin greenx i , fiyuusu, tıkla gelsini , tgcard ı çok değerli...bunların toplamı milyar dolarlar değerinde bir değerleme ortaya çıkarması lazım...küçük sermayeli bir hissedeyiz...ileride bunlar gerçekleştiğinde ve bunun ile birlikte yüksek bedelsiz potansiyeli doğduğunda bu hisse ilginç yerlere çıkmaya adaydır...orta ve uzunda her türlü kazandıracağına inanıyorum...
ama öte yandan da son bir aylık hareketleri yüzünden satanlara da hak veriyorum...herkesin sabır derecesi aynı değildir...sonuçta hepimiz bir insanız ..etten kemikten ve sinirden oluşuyoruz..herkesin bir sınırı var...karar her zaman yatırımcınındır...ben pozisyonumu hala devam ettiriyorum..gerisi de kısmettir diyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri