Sistem.Debug(System.Runtime.InteropServices.Runtim eInformation.FrameworkDescription);
iDeal .NET Framework numarası 4.8
4.8 sürümünde System.Xml.Serialization destekleniyor.
Muhtemelen iDealin kullanıdığı derleyicide eksik - fazla bir şeyler var, bilemedim.
error CS0234: 'Serialization' tür veya ad alanı adı 'System.Xml' ad alanında yok (bir derleme başvurunuz mu eksik?)
Ara ideal bilgi işlemi ya da teknik destek vardır sanırım. Yardımcı olsunlar.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
e-posta atacağım evet. Teşekkürler.
Serialization yapısını iDeal derleyicisi desteklemiyor.
PHP Code:
using System.Xml.Serialization;
namespace ideal
{
public class Lib
{
//Boş
}
}
//SADECE BU HALİYLE Lib.cs dosyası derlendiğinde
//..AppData\Local\Temp\l3zuduv2.0.cs(1,18) : error CS0234: 'Serialization' tür veya ad alanı adı 'System.Xml' ad alanında yok (bir derleme başvurunuz mu eksik?)
Uygulama içinden Talep Formunu gönderdim, bakalım..Merhaba
Lib.cs içerisinde xml dosya oluşturmaya yönelik kodları kullanamıyorum.
using System.Xml;
using System.Xml.Serialization; //Hata: error CS0234: 'Serialization' tür veya ad alanı adı 'System.Xml' ad alanında yok (bir derleme başvurunuz mu eksik?)
using System.Xml.Linq; //error CS0234: 'Linq' tür veya ad alanı adı 'System.Xml' ad alanında yok (bir derleme başvurunuz mu eksik?)
Sistem.Debug(System.Runtime.InteropServices.Runtim eInformation.FrameworkDescription);
kullanarak aldığım bilgide iDeal RunTime FrameWork açıklaması olarak gelen; .NET Framework 4.8.9181.0; sürümün normalde xml Serialization ve Linq desteğinin olması lazım.
Ne yapmam gerekiyor? iDeal'in kullandığı derleyiciden kaynaklı bir sorun ya da kısıtlama mı var?
XML veri yapısında dosya oluşturmam gerekiyor.
Teşekkürler.
Yer İmleri